امارات؛ بازداشت سه تبعه رژیم صهیونیستی به خاطر دزدی

سه شنبه 7 دی 1400
10:45
امارات؛ بازداشت سه تبعه رژیم صهیونیستی به خاطر دزدی یک رسانه عبری از بازداشت 3 اسرائیلی توسط پلیس امارات به جرم نقض قانون خبر داد.

العالم - امارات

کانال 12 تلوزیون عبری رژیم صهیونیستی صبح روز دوشنبه گفت که پلیس امارات سه اسرائیلی را به جرم سرقت محصولاتی از منطقه آزاد تجاری معاف از عوارض گمرکی، در شهر دبی بازداشت کرد.

به گفته این رسانه "چند شیشه الکل بسیار گران قیمت، چند بسته شکلات گرانقمیت و یک گوشی آیفون آب طلاکاری شده از این افراد کشف شده است".

این کانال به نقل از یک اسرائیلی شاهد گفت: کارکنان مناطق آزاد برای رعایت حال دیگر گردشگران، تمایلی به سر و صدا و بلوا یا کشاندن پای پلیس به دعواها ندارند.

این کانال خاطرنشان کرد: این چند اسرائیلی به اتاق خلوتی کشانده شده و به آنها درباره تکرار کارشان تذکر داده شد. آنها هم پول کالاهای دزدیده شده را پرداخت کردند و هم مبلغی بابت غرامت از انها گرفته و سپس آزاد شدند.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم؛ از آغاز ورود هیئت‌های خارجی به تهران برای وداع با پیکر رهبرشهید انقلاب


هیات بلندپایه پاکستان به ریاست شهباز شریف عازم تهران شد


قالیباف: آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ رمضان به هیچ‌یک از اهداف خود نرسیدند


ایران و عراق در روزهای سخت کنار یکدیگر ایستاده‌اند


وداع فرماندهان ارشد نیروهای مسلح با فرمانده شهید کل قوا+فیلم


هزار روز جنگ در غزه؛ آماری که فاجعه را روایت میکند


حزب‌الله برای رهبر شهید، مراسم یادبود برگزار می‌کند


وداع با معمار مقاومت؛ کاروانی که تا کربلا امتداد دارد


تشییع رهبر شهید نمایش وحدت ملی و آینده‌نگری تمدنی ملت ایران است


آیت الله لائینی: تبعیت از ولایت حفظ و تداوم راه شهدا است