انصارالله: جنگ یمن وارد مراحل پایانی شده است

چهارشنبه 8 دی 1400
00:08
انصارالله: جنگ یمن وارد مراحل پایانی شده است عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله یمن شامگاه سه‌شنبه در سخنانی گفت که جنگ یمن وارد مراحل پایانی خود شده است.

العالم-یمن

«محمد البخیتی» عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله یمن شامگاه سه‌شنبه گفت که جنگ علیه یمن وارد مراحل پایانی خود شده است.

وی که در یکی از شبکه‌های اجتماعی صحبت می‌کرد، افزود: «طرف‌های درگیر تلاش دارند تا از تمام قدرت نظامی خود استفاده کنند و ما نیز تجاوز را با تشدید مقابله پاسخ می‌دهیم».

این مقام جنبش انصارالله یمن اضافه کرد: «به نفع امارات و عربستان سعودی نیست که به درگیری ادامه دهند بلکه بهتر است به سوی توافق صلح گام بردارند».

وی گفت: «یمن در حال حاضر به کشور تولید کننده موشک‌های دریایی و قایق جنگی تبدیل شده و مصصم به ادامه عملیات نظامی هستیم».

البخیتی افزود: «نیروهای یمنی امروز دارای موشک‌های ضد کشتی و بالگردهای آپاچی هستند».

وی گفت: «ما توسعه زرادخانه خود را از صفر شروع کردیم و امروز این توانایی را داریم که تجهیزات نظامی حساس را بسازیم».

این مقام جنبش انصارالله یمن اضافه کرد: «یمن امروز فناوری و کادر دانشگاهی مورد نیاز برای ساخت تمامی تجهیزات نظامی را در اختیار دارد».

وی گفت: «پهپادها و موشک‌های بالدار کشنده‌تر از جنگنده و کشتی‌های جنگی هستند».

البخیتی اضافه کرد: «هیچ فرقی میان گفتمان "ترکی المالکی" سخنگوی ائتلاف متجاوز سعودی و رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی وجود ندارد».

موفقیت‌های میدانی نیروهای مقاومت یمن طی روزهای اخیر در حالی است که نیروهای وابسته به ائتلاف متجاوز سعودی به طور عمده به حملات هوایی جنگنده‌های سعودی دلخوش کرده و تلاش دارد با استفاده از برتری هوایی پیشروی نیروهای دولت صنعاء را آهسته کند، به طوریکه استان مأرب یمن این‌ روزها شاهد بیشترین تعداد حملات هوایی در مقایسه با چند ماه پیش است.

0% ...

آخرین اخبار

ایران تداوم نقض حاکمیت ملی سومالی را محکوم کرد


واکنش سازمان ملل به تهدیدات جدید ترامپ علیه ایران


پزشکیان: مردم ایران زیر بار زور نمی‌روند


ریابکوف: حمله غیرقانونی آمریکا و اسرائیل به ایران رژیم منع اشاعه هسته‌ای را تهدید می‌کند


وزیران امور خارجه ایران و روسیه گفت‌وگو کردند


به جریان افتادن محاکمه نتانیاهو در مجارستان


هشدار درباره نقض آتش بس لبنان


وزیر جهاد کشاورزی: با تکیه بر تولید ملی امنیت غذایی مردم حفظ شد


تأکید بر ساماندهی وضعیت بیکاران در دوره جنگ


زنجیره تامین امنیت غذایی کشور به صورت کامل برقرار است