مقام انصارالله: ادعای امارات درباره خروج نیروهایش از یمن، دروغ است

سه شنبه 14 دی 1400
20:34
مقام انصارالله: ادعای امارات درباره خروج نیروهایش از یمن، دروغ است یکی از رهبران جنبش انصارالله با بیان اینکه امارات به دروغ ادعا می‌کند که نیروهای خود را از یمن خارج کرده است، گفت که ابوظبی مجری دستورات آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی است.

العالم - یمن

«علی القحوم» از رهبران جنبش انصارالله در انتقاد از نقش منفی امارات در تخریب یمن، گفت که ابوظبی به دروغ ادعا می‌کند که نیروهای خود را از یمن خارج کرده است.

القحوم گفت که امارات مجددا تجاوز به یمن را از سر گرفته است و از طریق حمایت گروههای تروریستی داعش و القاعده این نقش را ایفا می‌کند.

وی همچنین تأکید کرد که امارات این اقدامات را در راستای اجرای آموزشهای آمریکایی-اسرائیلی-انگلیسی انجام می‌دهد.

این در حالی است که یک منبع نظامی امروز سه‌شنبه از کشته شدن «سمیح جرادة الصبیحی» سرکرده لشکر دوم گروه موسوم به «الویه العمالقه» -وابسته به امارات- در شبوه واقع در جنوب یمن خبر داد.

این منبع گفت که الصبیحی، یکی از برجسته‌ترین سرکرده‌های میدانی سلفی بود که کشته شدنش، ضربه مهلکی به امارات در جنوب یمن است.

یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن نیز روز گذشته از توقیف یک کشتی اماراتی توسط نیروی دریایی یمن خبر داد که حامل مقادیر زیادی سلاح بود.

سریع تأکید کرد که نیروی دریایی یمن، به مدت چند روز، این کشتی را تحت نظر داشته و پس از آن موفق شده است آن را توقیف کند. این کشتی به بندرگاه الحدیده منتقل شد.

امارات و عربستان سعودی که از فروردین ۱۳۹۴ ائتلافی را به بهانه بازگرداندن رئیس جمهور مستعفی یمن تشکیل دادند، در جنوب یمن به شدت دچار اختلاف شده‌اند؛ به نحوی که امارات در پی پایان بخشیدن به حضور مزدوران سعودی است.

0% ...

آخرین اخبار

نیروی دریایی سپاه به تجاوز و عهدشکنی آمریکا پاسخ داد


نماینده پارلمان لبنان: حزب الله همچنان با مذاکرات مستقیم مخالف است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


آخرین شب عزاداری در جوار محل شهادت قائد شهید انقلاب اسلامی


گزارش العالم از آیین «رکضه طویریج» با حضور میلیونی عزاداران در کربلای معلی 


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس درباره اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


خط مستقیم بین ایران و آمریکا در تنگه هرمز دروغ محض است


همتی: ۳.۷ میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو تامین شده است


مخبر: قطب نمای برخی همسایگان هنوز دوست و دشمن را وارونه نشان می‌دهد


اجرای تعهدات زمینه ساز برقراری صلح در منطقه


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان