حزب‌الله عراق: بارها درباره خطر مصادره حق اکثریت هشدار داده‌ایم

سه شنبه 21 دی 1400
10:55
حزب‌الله عراق: بارها درباره خطر مصادره حق اکثریت هشدار داده‌ایم
مسئول امنیتی گردان‌های حزب‌الله عراق در بیانیه‌ای مطبوعاتی در رابطه با آخرین تحولات پارلمانی این کشور اعلام کرد که مقاومت بارها درباره راه افتادن پشت سر انگلیس و امارات و خطر مصادره حق اکثریت هشدار داده است.

العالم - عراق

«ابو علی العسکری» مسئول امنیتی گردان‌های حزب‌الله عراق روز دوشنبه در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: «ما بارها خواستار بازگرداندن حقوق به صاحبانش شده‌ایم و درباره خطر مصادره حق اکثریت و راه افتادن دنبال خواسته بیگانگان از جمله امارات و انگلیس هشدار داده‌ایم».

مسئول امنیتی گردان‌های حزب‌الله عراق افزود: «طبق اطلاعات میدانی و ارزیابی‌های امنیتی ما، روزهای سختی بر عراق خواهد گذاشت که در اینصورت همگان متضرر خواهند شد».

جلسه پارلمان عراق عصر روز یکشنبه پس از چند بار وقفه و با وجود درگیری‌ها و ترک ده‌ها نفر از نمایندگان و غیاب محمود المشهدانی رئیس جلسه پارلمان و انتقالش به بیمارستان، برگزار شد و «محمد الحلبوسی» در برای دومین بار پیاپی به عنوان رئیس پارلمان عراق انتخاب شد.

محمد الحلبوسی در اولین جلسه دوره جدید پارلمان عراق با کسب ۲۰۰ رای موافق به عنوان رئیس پارلمان عراق در دوره جدید انتخاب شد. در این جلسه رای‌گیری «محمود المشهدانی» نیز ۱۶ رای را به دست آورد و ۱۴ رای هم باطله اعلام شد.

این جلسه به دلیل درگیری و هرج و مرج ایجاد شده حدود یک ساعت متوقف شد تا اینکه «خالد الدرّاجـی» جانشین دوم المشهدانی قبول کرد که به جای المشهدانی جلسه پارلمان را مدیریت کند.

با آرام شدن اوضاع و خروج فراکسیون چارچوب هماهنگی و حزب اتحاد میهنی کردستان از جلسه، پارلمان کار خود را از سر گرفت و محمد الحلبوسی با ۲۰۰ رای موافق به عنوان رئیس جدید برگزیده شد.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"