حزب‌الله: حملات مداوم به ما، نگرش مردم لبنان در قبال مقاومت را تغییر نخواهد داد

چهارشنبه 22 دی 1400
16:37
حزب‌الله: حملات مداوم به ما، نگرش مردم لبنان در قبال مقاومت را تغییر نخواهد داد نائب رئیس شورای اجرای حزب‌الله بهره‌برداری از وضعیت معیشیتی کنونی در لبنان برای منافع انتخاباتی را اقدامی پست توصیف کرد و گفت، حملات مداوم به حزب‌الله توسط آمریکا و سعودی منجر به تغییر رویکرد مردم در قبال مقاومت نمی‌شود.

العالم - لبنان

شیخ «علی دعموش» نائب رئیس شورای اجرای حزب‌الله گفت، این جنبش بر حق خود در مقاومت برای آزادسازی اراضی، حفاظت از کشور و تحقق منافع لبنان تأکید دارد و هیچ چیزی باعث نمی‌شود که حزب‌الله از این حق بگذرد نه محاصره، نه حملات رسانه‌ای و نه افتراءها، اتهامات و کینه‌ها.

بر اساس گزارش «النشره»، وی در مراسم یادبود شهید سردار «قاسم سلیمانی» در «عرمون» تصریح کرد: هدف گرفتن مرتب حزب‌الله توسط دولت آمریکا، عربستان سعودی و ابزارهای آن در داخل لبنان باعث نمی‌شود که نگرش و مواضع مردم در قبال مقاومت تغییر کند و تنها بر اصرار مقاومت برای ادامه این راه می‌افزاید.

شیخ دعموش ادامه داد، بازی دلار، بازی سیاسی و جنگ اقتصادی و مالی است که هدف آن خسته کردن لبنانی‌ها و اعمال فشار بر آنها برای تغییر گزینه‌های سیاسی و انتخاباتی‌شان تخت تأثیر گرسنگی، نگرانی و ترس از آینده است.

وی در ادامه خواستار تحرک مقامات سیاسی، رئیس بانک لبنان و دستگاه‌های اقتصادی در قبال افزایش جنون‌وار قیمت دلار شد و گفت، بهره‌برداری از بحران معیشتی و مالی و استفاده از آن در نبرد انتخاباتی با هدف اعمال فشار بر لبنانی‌ها در گزینه‌های سیاسی‌شان یک اقدام پست و فرصت‌طلبانه بلکه یک جنایت در حق ملت لبنان است و دولت آمریکا و سعودی و برخی سفارتخانه‌ها مرتکب این جنایت می‌شوند.

شیخ دعموش تأکید کرد، کسانی که فکر می‌کنند با این شیوه می‌توانند هویت لبنان مقاوم را تغییر دهند و موازنه قدرت را عوض کنند تا پارلمان را به سکویی برای هدف گرفتن مقاومت تبدیل کنند، متوهمند.

وی در پایان تأکید کرد، حزب‌‌الله با تمامی کسانی که مصلحت لبنان را می‌خواهند، کار می‌کند تا پارلمان آینده تابع اراده لبنانی‌ها باشد نه خارج.

0% ...

آخرین اخبار

ذوالقدر: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد


حمایت مردم یمن از ایران و قدردانی از حضور میلیونی در تشییع رهبر شهید


حمله پهپادی به بیمارستانی در شمال نوار غزه


فیدان: هیچ دلیلی برای درگیری نظامی بین ترکیه و اسرائیل وجود ندارد


کمیته‌های مقاومت: شهادت آیت الله خامنه‌ای انقلاب را متوقف نمی‌کند، آن را ریشه‌دارتر می‌سازد


مخبر: خون قائد شهیدمان هندسه مقاومت را به سطحی فراتر برد


گر از تو درباره امام خامنه‌ای پرسیدند، بگو ...


واکنش منفعلانه گروسی به تجاوز اخیر آمریکا در مجاورت نیروگاه بوشهر


حضور مردم در تشییع قائد شهید پشتوانه قدرت دفاعی ایران شد


گفتگوی شبکه العالم با نویسنده و ادیب لبنانی در برنامه "قوموا لله"