وزیر اماراتی: اسرائیل یک شریک فوق‌العاده است

يکشنبه 26 دی 1400
19:52
وزیر اماراتی: اسرائیل یک شریک فوق‌العاده است وزیر هوش مصنوعی امارات ادعا کرد که رژیم صهیونیستی یک شریک فوق‌العاده است و همه باید از این رژیم، در زمینه تولید، بیاموزند.

العالم - آسیا

عمر العلما، وزیر مشاور در امور اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی و سامانه دورکاری مدعی شد که رژیم صهیونیستی یک شریک فوق‌العاده است.

پایگاه خبری النشره به نقل از العلما گزارش داد، باید رویکرد جدیدی را که امارات به عنوان یک کشور در قبال رژیم صهیونیستی در پیش گرفته است، از منظر دیپلماتیک درک کرد.

وی همچنین ادعا کرد که «می‌خواهیم، به سوئیس خاورمیانه تبدیل شویم و این مسئله مستلزم همکاری ما با همه است و اینکه تضمین کنیم به همه ارزش می‌دهیم».

این وزیر اماراتی مدعی شد که صهیونیست‌ها، تولیدات شگفت‌انگیزی دارند و «همه باید از اسرائیل یاد بگیرند».

العلما گفت که امارات قصد دارد سرمایه‌هایی را از گوشه و کنار دنیا برای شرکتهای اقتصاد دیجیتال خود جذب کند.

در خصوص همکاری امارات و رژیم صهیونیستی، شرکت صهیونیستی «البیت» از قرارداد تسلیحات پیشرفته با امارات در ادامه توافق‌های امضا شده میان طرفین خبر داد.

این شرکت صهیونیستی که در زمینه سلاح‌های پیشرفته کار می‌کند اعلام کرد که برای نیروی هوایی امارات، سامانه‌های دفاع هوایی فراهم خواهد کرد که با لیزر و اشعه مادون قرمز کار می‌کند.

این سامانه‌ها قادرند یک موشک ضد هوایی را شناسایی کنند. شرکت البیت از طریق شعبه خود در امارات، سیستم‌های حفاظت لیزری مبتنی بر اشعه مادن قرمز بعلاوه سیستم‌های جنگ الکترونیک را برای هواپیماهای سوختگیری و حمل و نقل چند منظوره فراهم خواهد کرد.

به موجب این قرارداد که ارزش آن ۵۳ میلیون دلار برآورد شده و قرار است در طول پنج سال اجرایی شود، شرکت البیت سیستم دفاع شخصی « C-MUSIC » را که یک سیستم هشدار هوایی مادون قرمز مبتنی بر اشعه لیزر است و سطح بالایی از حفاظت را فراهم می‌کند، در اختیار امارات قرار خواهد داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

استقبال روسیه از تصمیم چین برای نادیده گرفتن تحریم‌های جدید ضدایرانی


استاد مطالعات دفاعی انگلیس: ترامپ چاره‌ای جز عقب‌نشینی در برابر ایران ندارد


قالیباف: افتخارات جبهه مقاومت نظیر طوفان الاقصی در تاریخ ماندگار شده است


جهاد اسلامی فلسطین: هدف قرار دادن مبارزان فرار دشمن از اجرای تعهدات آتش‌بس است


حماس: هدف قرار دادن فرزندان رهبران فلسطینی خللی در مقاومت ایجاد نخواهد کرد


گاردین: فاصله گرفتن راست افراطی اروپا از ترامپ اجتناب‌ناپذیر شده است


روایت پزشکیان از دیدار دو ساعته خود با رهبر معظم انقلاب


مدودف: شکاف بین اروپا و آمریکا بی‌سابقه است


اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، کنترل تورم است


انتخابات سراسری در بریتانیا آغاز شد / آزمون بزرگ برای دولت استارمر


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز