صهیونیست‌ها با حمایت امارات به دنبال احداث پایگاه نظامی جدید در سقطری

يکشنبه 26 دی 1400
20:30
صهیونیست‌ها با حمایت امارات به دنبال احداث پایگاه نظامی جدید در سقطری یک سایت یمنی خبر داد که رژیم صهیونیستی با حمایت مالی امارات، احداث یک پایگاه نظامی جدید را در در مجمع الجزایر سقطری کلید زده است.

العالم - یمن

منابع آگاه خبر دادند که امارات رسما تأمین مالی احداث یک پایگاه نظامی در یمن را آغاز کرده است.

این منابع به پایگاه خبری «یمن نیوز» گفتند که این پایگاه قرار است در جزیره «عبدالکوری» واقع در مجمع الجزایر سقطری احداث شود.

به گفته این منابع، این پایگاه متعلق به رژیم صهیونیستی است و امارات با هماهنگی سرویس جاسوسی این رژیم، احداث این پایگاه را کلید زده است.

منابع مذکور تأکید کردند، پایگاه نظامی مذکور، در امتداد اتاق عملیات رژیم صهیونیستی است که در سقطری تشکیل داده است.

سایت تحقیقاتی «ایکاد» نیز تصاویر ماهواره‌ای از پایگاه نظامی امارات در عبدالکوری منتشر کرده است که نشان می‌دهد این کشور در حال احداث باندهای فرودگاهی در این جزیره به طول 540 متر و عرض 30 متر است.

رژیم صهیونیستی قصد دارد حضور خود را در سواحل و جزایر یمن گسترش دهد و هدف این رژیم، افزایش فعالیت جاسوسی است تا بتواند مهمترین مسیر کشتیرانی جهان را به اشغال خود درآورد.

0% ...

آخرین اخبار

اعتراف رسانه صهیونیستی به قدرت پهپادی حزب‌الله


رژیم صهیونیستی شهر غزه را بمباران کرد


پاداش کانادا به خاطر تبعیت از واشنگتن: تحقیر مداوم و تبدیل‌شدن به تیم ذخیره


اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی


عضو پارلمان لبنان: با دشمن صهیونیستی جز با زبان مقاومت نمی‌توان سخن گفت


۸ کشور عربی و اسلامی، اسرائیل را مسئول شکست تلاش‌های صلح در غزه دانستند


معاون حقوقی رئیس‌جمهور: مستندسازی خسارات باید به اقدام حقوقی و استیفای حقوق ایران منجر شود


پزشکیان: انتصابات مدیریتی باید بر مبنای شاخص‌های علمی و فارغ از ملاحظات سیاسی انجام شود


پایان تلخ مسئول سفیدشویی ترامپ در کاخ سفید+ فیلم


رد ادعای رژیم صهیونیستی درباره شبکه ای از تونل های مقاومت در لبنان+ فیلم