تجمع یمنی‌ها مقابل دفتر سازمان ملل/ اعتراض به توقیف نفتکش‌ها توسط سعودی‌ها

دوشنبه 27 دی 1400
09:33
تجمع یمنی‌ها مقابل دفتر سازمان ملل/ اعتراض به توقیف نفتکش‌ها توسط سعودی‌ها کارکنان شرکت نفت یمن در مقابل دفتر سازمان ملل در صنعا اعتراض و ادامه توقیف نفتکش‌های کشورشان توسط ائتلاف سعودی را محکوم کردند.

العالم ـ یمن

تارنمای شبکه خبری المسیره یکشنبه شب اعلام کرد که، تجمع کنندگان با انتشار بیانیه ای ادامه توقیف نفتکش‌ها از سوی ائتلاف سعودی را موجب افزایش مشکلات درد و رنج مردم دانستند.

تجمع کنندگان خواستار اقدام فوری سازمان ملل متحد و زیرفشار گذاشتن کشورهای عضو ائتلاف متجاوز شدند تا اجازه دهد که نفتکش‌های یمنی بتوانند وارد یمن شوند.

معترضان همچنین از سازمان ملل متحد و شورای امنیت خواستند به نقش خود عمل کرده و مانع از روی دادن بحران انسانی قریب الوقوع شوند که در نتیجه توقیف نفتکش‌های یمنی توسط ائتلاف درحال رخ دادن است.

عبدالرحمن المناری مسؤول فرهنگی شهرداری صنعا نیز در این تجمع اعتراضی بر اهمیت این تجمع برای رساندن پیام به جهان مبنی بر این که ائتلاف متجاوز با حمایت آمریکا به دنبال تحت فشار قرار دادن مردم است.

المناری اقدامات خودسرانه و دزدی دریایی ائتلاف سعودی در توقیف نفتکش‌های یمنی و پیامدهای فاجعه آمیز و افزایش درد و رنج شهروندان در نتیجه محاصره یمن را به شدت محکوم کرد.

این مقام یمنی همچنین سازمان ملل متحد را مسؤول قطع کمک "بخش خدمات رسانی" به شهروندان و نیز انتشار بیماری و امراض مختلف و بحرانی شدن شرایط انسانی در کشورش دانست.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

مقام امنیتی سابق اسرائیل: وضعیت ما در مرز لبنان بدتر شده؛ نبرد با ایران موفق نبوده است


ایران در حوزه نظامی توان غافلگیری‌ زیادی دارد/ روابط تهران با سایر کشورها علیه هند نیست


رایزنی عراقچی با همتای جمهوری آذربایجان درباره تحولات منطقه


قوه قضائیه: جاسوس موساد به دار مجازات آویخته شد


اعتراف صهیونیست‌ها به کشته شدن ۱۸ سرباز و زخمی شدن ۹۱۰ نفر در درگیری‌های جنوب لبنان


ستاد حقوق بشر ایران «نقض فاحش حقوق بنیادین کودکان ایرانی در امارات» را محکوم کرد


رئیس قوه قضاییه: دشمن به‌دنبال تفرقه و ناامیدی در ایران است


بنت: طوفان الاقصی به یک زلزله سیاسی در "اسرائیل" منجر خواهد شد


سی‌ان‌ان: صهیونیست‌ها نگران توافق آمریکا با ایران هستند


ایران و پاکستان راههای توسعه همکاری در حوزه بهداشت و دارو را بررسی کردند