هشدار عصائب اهل الحق به حکام امارات درباره دخالت در عراق

سه شنبه 28 دی 1400
01:43
هشدار عصائب اهل الحق به حکام امارات درباره دخالت در عراق
دبیر کل عصائب اهل الحق در پیامی ضمن تبریک پاسخ نظامی انصارالله علیه ابوظبی، به حکام سازشگر امارات درباره عواقب ادامه دخالت آنها در امور عراق هشدار داد.

العالم-عراق

«قیس الخزعلی» دبیر کل عصائب اهل الحق عراق با صدور پیامی پاسخ نظامی ارتش یمن به ابوظبی را تبریک گفت.

الخزعلی در یک پیام توییتری نوشت: ما به برادران مظلوم یمن عزت و استقامت، تبریک می‌گوییم؛ کسانی که از کشورشان و ملتشان در برابر تجاوز ظالمانه ائتلاف ظالمی دفاع می‌کنند که ریختن خون کودکان، زنان و سالخوردگان یمنی را مباح کرده است و حکام امارات ید طولایی در این تجاوز دارد.

او افزود: این پیشرفت خیره کننده در قدرت بازدارندگی یمنی‌ها و این روحیه انقلابی را تبریک می‌گوییم که با وجود همه درد و رنج ها و استکبار قدرت‌های شر و رذل به آن دست یافته‌اند.

شیخ الخزعلی تصریح کرد: این پیروزی یمنی مصداق کلام خداوند متعال است که می فرماید« ان تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکم» و شما ای انصار الله، خداوند به شما برکت داده است و با قدرت خداوند قادر و متعال از پیروزی به پیروزی دیگری خواهید رسید.

او افزود: به حکام کشور کوچک امارات هم که با صهیونیست‌ها سازش کرده‌اند درباره عواقب ادامه دخالت‌هایشان در امور عراق و کاشتن بذر فتنه و تفرقه در بین فرزندان آزاده و شریف ملتمان هشدار می‌دهیم و به آنها می‌گوییم عراقی‌ها به شما و غیر شما اجازه نداده‌اند و هرگز هم نخواهند داد که با گستاخی به تعرض علیه حاکمیت عراق ادامه دهید و امنیت و صلح داخلی کشور عزیزمان عراق را تهدید کنید.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن شامگاه دوشنبه اعلام کرد که عملیات نظامی روز دوشنبه «طوفان» یمن در پاسخ به تجاوزات ائتلاف انجام شد و در این عملیات، نیروهای یمنی، فرودگاههای دبی و ابوظبی را هدف موشک و حملات پهپادی قرار دادند.

یحیی سریع تأکید کرد، این عملیات در پاسخ به افزایش حملات ائتلاف متجاوز بوده است که در پی آن، برخی از مواضع مهم و حساس امارات هدف قرار گرفت.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن در توضیح جزئیات این عملیات گفت: «عملیات با پنج موشک بالستیک و بالدار و چند پهپاد صورت گرفت و به اهداف خود دست یافت».

0% ...

آخرین اخبار

کشور‌های میزبان متجاوزان آمریکایی آماده پاسخ متناظر باشند


وزیر خارجه عراق: با گسترش جنگ در منطقه مخالف هستیم


اعتراف آمریکا به افزایش تعداد نظامیان زخمی شده در جنگ با ایران


انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان