مورا: با ریابکوف درباره برجام گفت‌وگو کردم

سه شنبه 28 دی 1400
17:15
مورا: با ریابکوف درباره برجام گفت‌وگو کردم
معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که به مسکو سفر کرده، از گفت‌وگو با معاون وزیر خارجه روسیه درباره برجام خبر داد.

العالم - اروپا

«انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که به مسکو سفر کرده، در توییتی از گفت‌وگو با معاون وزیر خارجه روسیه درباره برجام خبر داد.

وی اعلام کرد: نشست بسیار جالبی با سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه درباره معماری امنیتی اروپا، برجام و مذاکرات ونزوئلا داشتم. برای اتحادیه اروپا مهم است که به پرداختن به این مسائل و سایر مسائل سیاست خارجی ادامه دهد.

مورا پیش‌تر از سفرش به پایتخت روسیه برای دیدار و رایزنی با مقامات این کشور خبر داد. وی در توییتی نوشت: در مسکو برای گفت‌وگو با همکاران روس هستم. روابط دوجانبه اتحادیه اروپا و روسیه، مسائل سیاست خارجی و معماری امنیتی اروپا در دستور کار قرار خواهد گرفت.

سفر مورا به مسکو در حالی انجام شده که تنش‌های بین غرب و مسکو بر سر مسئله اوکراین شدت یافته و مذاکرات امنیتی روسیه با آمریکا و همچنین با ناتو بی‌نتیجه مانده است.

مقام‌های ارشد مسکو بارها ادعاهای واشنگتن، متحدان اروپایی و دولت غربگرای اوکراین درباره تدارک روسیه برای حمله به این کشور را رد کرده‌اند و همزمان درباره تبعات الحاق اوکراین به ناتو و حضور این ائتلاف در نزدیکی روسیه هشدار داده‌اند.

پس از مذاکرات واشنگتن و مسکو، نشست ناتو و روسیه در ۱۲ ژانویه برگزار شد. در این دو روز مذاکرات، طرفین در مورد مسائل امنیتی اروپا از جمله تنش حول مسئله اوکراین بحث و تبادل‌نظر کردند.

قبل از این گفت‌وگوها، روسیه پیش‌نویس پیشنهادهای خود را ارائه کرد که شامل دو خواسته مرتبط با امنیت ملی این کشور بود–جلوگیری از گسترش بیشتر ناتو به سمت شرق اروپا و دورتر کردن تسلیحات این بلوک نظامی از مرز روسیه.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین تاکید کرده که روسیه نیروهای نظامی خود را به خاطر افزایش تنش‌ها و اقدامات ناتو در نزدیکی مرزهای اوکراین نگه خواهد داشت.

سخنگوی کاخ کرملین در این خصوص گفته «در شرایطی که ناتو رزمایش‌های مختلف و تحرکات نظامی فزاینده‌ای در اطراف مرزهای ما دارد، مجبوریم پاسخ دهیم و مجبوریم اقدامات احتیاطی اتخاذ کنیم. این دلیلی است که چرا نظامیان ما در آنجا حضور دارند».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا و رژیم اسراییل به ایران علت ناامنی در خلیج فارس و تنگه هرمز است


پزشکیان: بدعهدی، محاصره و تهدید مانع اصلی مذاکره واقعی است‌


جلسه ائتلاف شیعی «چارچوب هماهنگی» برای تعیین نامزد نخست‌وزیری عراق به جمعه موکول شد


حزب‌الله: اگر اسرائیل از خاک لبنان کاملًا عقب‌نشینی نکند، تا آخرین نفس مبارزه خواهیم کرد


قالیباف: بازگشایی تنگه هرمز با نقض فاحش آتش‌بس ممکن نیست


قدردانی وزارت اطلاعات از مجاهدت سپاهیان اسلام در جنگ


قدردانی وزیر خارجه از اهتمام دولت سریلانکا در عملیات امداد و نجات ملوانان ناوشکن دنا


بازداشت ۳۰ فلسطینی در شرق رام‌الله؛ یورش ۶۴۲ شهرک‌نشین به مسجدالاقصی


شهرک‌نشینان صهیونیست خواستار شهرک سازی در جنوب سوریه شدند+ فیلم


کشته شدن دومین نظامی فرانسوی یونیفل طی روزهای اخیر