نمایندگان طالبان در راه نروژ

شنبه 2 بهمن 1400
10:14
نمایندگان طالبان در راه نروژ وزارت امور خارجه نروژ اعلام کرد نمایندگانی از دولت موقت طالبان فردا یکشنبه برای انجام مذاکرات بشردوستانه به مدت ۳ روز به این کشور سفر می کنند.

العالم - آسیا

خبرگزاری «رویترز» گزارش داد، وزارت امور خارجه نروژ از مذاکرات ۳ روزه که از فردا با حضور نمایندگانی از طالبان در این کشور برگزار خواهد شد با محوریت یافتن راه حل هایی برای تخفیف بحران انسانی در افغانستان خبر داده است.

با این وجود «آنیکن هوئیتفلت» وزیر امور خارجه نروژ در بیانیه ای، اعلام کرد: «دیدارهایی از این دست نشانگر مشروعیت طالبان یا به رسمیت شناختن آنها نیست بلکه تنها راهی است که باید برای گفت و گو درمورد شرایط موجود در این کشور استفاده شود.»

وزیر امور خارجه نروژ تاکید کرد: نمی توانیم اجازه دهیم شرایط سیاسی حاکم به بدتر شدن شرایط انسانی در افغانستان منجر شود.

برپایه این گزارش میلیون ها نفر در افغانستان از زمان به قدرت رسیدن طالبان در سال گذشته، فقیرتر شده اند. از ماه اوت سال گذشته برنامه های کمک رسانی به این کشور مختل شده و مسئله امنیت غذایی مردم بدتر شده است.

این گزارش می افزاید: نمایندگان طالبان در این سفر علاوه بر دیدار با مقام های نروژی، دیپلمات هایی از سایر کشورها را نیز از ۲۳ تا ۲۵ ژانویه ( ۳ تا ۵ بهمن) ملاقات خواهند کرد. علاوه بر آن گفته شده در این دیدارها به جز هیاتی از طالبان، گروه های دیگری از افغان ها از جمله رهبران زنان، خبرنگاران و گروهی از مدافعان حقوق بشر درباره مسائل حقوق بشری، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

کشورهایی که در کمک به متجاوز دخالت دارند،رفتار خود را اصلاح نکنند، پاسخ سخت دریافت می‌کنند/ متجاوز همین امروز تنبیه خواهد شد


بنابر نتایج یک نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها نگاه منفی به نتانیاهو دارند


حملات تروریستی در پاکستان ۱۷ کشته برجای گذاشت


لرزه انفجارهای مهیب در پایتخت اوکراین + فیلم


آمریکا پایان دور جدید تجاوز به ایران را اعلام کرد


مقام سابق سرویس امنیت اوکراین: کی‌یف قادر به تولید موشک پاتریوت نیست


شهادت یک کودک در حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه پناهندگان در نوار غزه


آمریکا حملات تجاوزکارانه به ایران را بار دیگر آغاز کرد


سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم