هراس صهیونیستها از فلسطینیان ساکن اراضی اشغالی + فیلم

يکشنبه 3 بهمن 1400
10:31
هراس صهیونیستها از فلسطینیان ساکن اراضی اشغالی + فیلم رژیم اشغالگر و مراکز مطالعاتی آن نگرانند اگر روزی فلسطینیان باقی مانده در اراضی اشغالی ۱۹۴۸ تصمیم به انتفاضه علیه انزوا و نژادپرستی بگیرند چه اتفاقی رخ خواهد داد؟

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرنگار العالم در فلسطین؛ رژیم اشغالگر و مراکز مطالعاتی آن نگرانند اگر روزی فلسطینیان باقی مانده در اراضی اشغالی ۱۹۴۸ تصمیم به انتفاضه علیه انزوا و نژادپرستی بگیرند چه اتفاقی رخ خواهد داد؟ فقط اعتراضات و درگیری‌ها در صحرای نقب نیست که اشغالگران اسرائیلی را ترسانده بلکه جزئیات حادثه آن‌ها را نگران کرده است.

این فلسطینیان در برابر سیاست کوچ بزرگ ایستاده اند به گونه‌ای که روزنامه صهیونیستی ییسرائیل هیوم نوشت آن‌ها به هویت فلسطینی خود بازگشته اند و گویی هیچگاه زیر سلطه اسرائیل زندگی نکرده اند. این روزنامه، دستگاه‌های امنیتی اسرائیل را سرزنش کرده است چرا که به نسل دوم فلسطینیان در نقب توجه نداشته است.

ییسرائیل هیوم همچنین نوشت: رژیم اشغالگر از آنچه "انتفاضه عشایر صحرانشین" می‌نامد هراس دارد. این ترس بیش از هراس آن از احزاب عرب داخل کنست است. برخی اعضای عرب کنست، نظامیان اسرائیلی در نقب را نیرو‌های سرکوبگر و نابودکننده خوانده اند. به هر حال حوادث النقب زنگ خطر را برای دستگاه‌های امنیتی اسرائیل به صدا در آورد.

رژیم اشغالگر و مراکز مطالعاتی آن نگرانند اگر روزی فلسطینیان باقی مانده در اراضی اشغالی ۱۹۴۸ تصمیم به انتفاضه علیه انزوا و نژادپرستی بگیرند چه اتفاقی رخ خواهد داد؟ مسئولان امنیتی، ناظران و سیاستمداران رژیم اشغالگر اسرائیلی که در مورد انقلاب نقب تحقیق می‌کنند هیچگاه از انزوا و ظلمی که طی ۷۴ سال به فلسطینیان رواداشته شده است سخن نمی‌گویند.

0% ...

آخرین اخبار

علیرضا افتخاری برای رهبر شهید خواند + ویدئو


رژیم صهیونیستی در صدد اخلال در مذاکرات ایران و آمریکا است


هر خانه در قم، یک موکب و زائرسرا برای زائران مراسم تشییع است


آماده‌باش ۳۴۰۰ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی زائران مراسم تشییع


حماس: اشغالگران با ممنوعیت پخش اذان به دنبال محو هویت اسلامی فلسطین هستند


حملات گسترده روسیه به چند منطقه در اوکراین


قالیباف: باید برخاست و ندای خون‌خواهی ملت را به جهان رساند


مردی که وحدت را به راهبرد عملی جهان اسلام تبدیل کرد


دیپلمات پاکستانی: رهبری آیت‌الله خامنه‌ای ایران را به قدرتی تعیین‌کننده در منطقه تبدیل کرد


«سیره رهبری» از استقامت تا جاودانگی آقای شهید ایران


پربیننده ترین خبرها

«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


«سیره رهبری» از استقامت تا جاودانگی آقای شهید ایران


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید