سومین کاروان آمریکایی در مرکز عراق هدف قرار گرفت

يکشنبه 3 بهمن 1400
22:10
سومین کاروان آمریکایی در مرکز عراق هدف قرار گرفت منابع عراقی گفتند که یک کاروان حامل تجهیزات لجستیک متعلق به نظامیان تروریست آمریکایی در بابل هدف قرار گرفت.

العالم - عراق

کانال تلگرامی صابرین نیوز خبر داد که یک کاروان حامل تجهیزات لجستیک متعلق به نظامیان تروریست آمریکایی در بابل هدف قرار گرفت.

این در حالی است که صبح امروز نیز دو بار کاروانهای آمریکایی هدف قرار گرفتند. اولین کاروان آمریکا در استان «دیوانیه» هدف گرفته شد.

دومین کاروان لجستیک آمریک نیزا در نزدیکی منطقه «النجمی» در استان الدیوانیه منهدم شد.

پس از مصوبه پارلمان عراق درباره خارج کردن نظامیان بیگانه از خاک این کشور و تعلل بغداد در این امر، کاروان‌های لجستیکی ائتلاف آمریکایی به طور هفتگی و گاهی در طول یک روز چند بار هدف انفجار بمب کنار جاده‌ای قرار می‌گیرند.

گروه‌های عراقی تاکید دارند که دولت عراق با عمل به مصوبه پارلمان این کشور، باید نیروهای بیگانه را از عراق اخراج کند.

پارلمان عراق در دی ماه سال ۹۸ در پی اقدام تروریستی آمریکا در ترور سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و ابومهدی المهندس نائب‌ رئیس شهید سازمان الحشد الشعبی عراق، طرح اخراج نیروهای بیگانه از خاک این کشور را تصویب کرد.

0% ...

آخرین اخبار

حماس: تحویل سلاح، فقط همزمان با عقب نشینی نظامیان اشغالگر انجام خواهد شد+فیلم


کویت مدعی حمله پهپادی شد


دژ راهبردی آمریکا در سوریه زیر ضرب موشک‌های ایران


شبکه های برق امارات، قطر و عربستان درخدمت پایگاه های نظامی آمریکا در حمله به ایران+ فیلم


نهاد دریایی انگلیس از اصابت پرتابه به یک نفتکش در سواحل عمان خبر داد


نخست‌وزیر انگلیس خواستار استعفای رئیس فیفا شد/ لغو طرح جنجالی اینفانتینو


ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"