قائم مقام وزارت اطلاع رسانی یمن: امارات دیگر امنیت ندارد+فیلم

دوشنبه 4 بهمن 1400
14:39
نصر الدین عامر، قائم مقام وزارت اطلاع رسانی یمن گفت که امارات باید به خاطر رویکرد خوی جنایتکارانه اش به شدت مجازات شود.

العالم - یمن

نصر الدین عامر در تشریح عملیات امروز (دوشنبه) نیروهای مسلح یمن در عمق خاک عربستان و امارات به شبکه خبری العالم گفت: "عملیات توفان یمن 2" در پاسخ به جنایات ائتلاف سعودی ـ اماراتی علیه ملت یمن، در عمق خاک عربستان و امارات صورت گرفته است.

وی افزود: حکومت عربستان و امارات پس از جنایت فجیع خود در استان صعده با غرور و تکبر فراوان، با انکار این جنایت، خون ملت یمن را پایمال کردند.

وی خاطرنشان کرد که امارات مادامی که به تجاوزات خود به ملت یمن ادامه می دهد، روی امنیت و آرامش را نخواهد دید.

این مقام یمنی تأکید کرد که هیچ چیز نمی تواند امارات را از ضرب شصت موشک ها و پهپادهای یمنی نجات دهد.

گفتنی است نیروهای مسلح یمن امروز عملیات گسترده ای در عمق خاک امارات و عربستان انجام دادند و طی آن مراکز استراتژیک و نظامی آنها را هدف قرار دادند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی در خصوص اقدامات آمریکا و اسرائیل به وزیر خارجه سعودی هشدار داد


وزارت امور خارجه: شورای امنیت تاکنون هیچ اقدام موثری انجام نداده‌است


هشدار جدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به آمریکا در زمینه تعرض به زیرساخت ها


انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم


اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید خطرناک اوضاع در جنوب لبنان+ فیلم


حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو