سخنگوی نیروهای مسلح یمن اکسپوی امارات را هدف گذاری کرد

سه شنبه 5 بهمن 1400
20:29
سخنگوی نیروهای مسلح یمن اکسپوی امارات را هدف گذاری کرد خبر: «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمنی در توئیتی معنادار اعلام کرد: ما و اکسپوی امارات هر دو خسارت خواهیم دید.

تحلیل:

- اساساً تهدیدهای یمنی‌ها به ویژه نیروهای مسلح یمنی هیچ گاه در قالب یک تهدید صرف باقی نمانده و همواره فاصله میان تهدید یا هشدار و عملیات فاصله زمانی اندکی بوده است. این را تاریخ 7 سال مقاومت یمنی علیه اشغالگران نشان می‌دهد.

- در شرایط جدید بنظر بسیار ساده انگارانه است که پنداشته شود امارات فقط به منظور کمک به سعودی‌ها در شبوه و مارب به اعزام نیروهای مزدور خود مبادرت کرده است. بنظر می‌رسد برای امارات توافق برسر تغییر یک استاندار وابسته به هادی و سعودی و جایگزین کردن یک مامور اماراتی بجای آن تنها شکل ظاهری و بخش اعلامی توافقی عمیق فی‌مابین دو کشور امارات و سعودی درخصوص آینده یمن است. در همین حال این همراهی و همکاری مجدد می‌تواند به معنای دریافت ضمانت از آمریکا در حفاظت از امارات در مقابل حملات یمنی باشد. کدام عقل سلیمی می‌پذیرد که امارات بنفع سعودی و برای تامین رضایت بن سلمان ریسک بزرگی بنام بخطر انداختن امنیت سرمایه کذاری در "کشور ذره‌ایش" را بپذیرد؟

- پس از آنکه موشک‌ها و پهپادهای یمنی در عمق 1350 کیلومتری ابوظبی حاضر شدند این بار یحیی سریع از احتمال حضور سرزده پرنده‌ها و موشک‌های انصارالله در اکسپو خبر داده و این یعنی از این پس امارات بایستی دست بدامان آمریکا و اسرائیل امنیت "دبی" این قطب سرمایه گذاری جهانی را مراقبت کند.

- حملات اخیر به ابوظبی در عین حال ناکارامدی سیستم پدافندی "تات" آمریکایی در حفاظت از امارات را نشان داد که این مساله میتواند جدیت هشدارهای یمنیها ازیکسو وناکاارامدی امریکاییها درعمل به وعده حفاظت ازامارات را نشان دهد. نکته جالب توجه درکلام امروز یحیی سریع در بخش دوم توئیت این مقام ارشد نظامی یمنی امده است انجا که میگوید "رفتارتان را تغییر دهید" یحیی سریع با این هشدار کشورها و شرکت‌های سرمایه گذار درامارات را به طوفانی احتمالی که در صورت اصرار امارات بر دشمنی علیه یمن دامان اینها را خواهد گرفت انتباه داده است.

- این روزها رسانه‌های عبری-عربی–غربی در سناریویی همسو و البته پرحجم می‌کوشند تا هم یمن و هم حامی جدی یمنی‌ها یعنی ایران اسلامی و محور مقاومت را بشکلی توامان مورد هجوم قرار دهند این در حالی است که ایران همواره بر دفاع از ملت مظلوم یمن تاکید کرده و در عین حال نظام اسلامی همواره تصریح داشته است که مساله یمن مربوط به یمنی‌هاست و البته انتظار حل مساله یمن از راه‌های غیر سیاسی اکیدا ناشدنی است.

- بنظر می‌رسد همانگونه که موشک‌ها و پهپادهای یمنی مکررا سر از کاخ‌های بن سلمان و استراحتگاه‌های او در آورده‌اند بزودی سراغ کاخ های امرای امارات را هم خواهند گرفت البته بشرطی که مسئولان اماراتی همچنان بر ادامه دشمنی واشغال یمن تاکید داشته باشند.

0% ...

آخرین اخبار

موضوعات محوری مرحله اولیه تفاهمات ایران و آمریکا از نگاه پژوهشگر عرب


بقائی: صلح واقعی در غرب آسیا تنها با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود


از هشدار تا خیزش .. یمن آماده خروش برای آزادی می شود+فیلم


سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


جایگاه محوری لبنان در مذاکرات ایران و آمریکا و نگرانی‌های رژیم صهیونیستی!


سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت تلفات جنگ با ایران را پنهان کرده است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی


توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد


قدردانی پزشکیان از میانجیگری های پاکستان


صنعا برای نبرد «شکستن محاصره» آماده می‌شود


پربیننده ترین خبرها