ادامه سرقت نفت سوریه توسط ارتش اشغالگر آمریکایی

چهارشنبه 6 بهمن 1400
16:35
ادامه سرقت نفت سوریه توسط ارتش اشغالگر آمریکایی ارتش اشغالگر آمریکا در ادامه سرقت نفت سوریه، یک محموله جدید را از طریق گذرگاه غیرقانونی الولید به عراق منتقل کرد.

العالم- سوریه

به گزارش العالم به نقل از سانا، منابع محلی در حومه "الیعربیه" در حومه شمالی شرقی الحسکه اعلام کردند که یک کاروان متعلق به نیروهای آمریکایی متشکل از 130 تانکر مملو از نفت سرقتی سوریه، خاک سوریه را ترک کرد و از طریق گذرگاه غیرقانونی الولید در حومه الحسکه وارد عراق شد.

قاچاق نفت سوریه و استفاده از آن برای نیروهای نظامی خود از سوی آمریکا در حالی است که دولت و مردم سوریه از کمبود سوخت در مضیقه به سر می‌برند و کامیون‌ها گاهی ساعت‌ها منتظر سوخت‌گیری می‌مانند.

دولت سوریه حضور نظامیان آمریکایی در شمال شرق و جنوب شرق این کشور را اشغالگری می‌داند. عمده حضور آمریکایی‌ها در سوریه در اطراف چاههای نفتی این کشور است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

قالیباف وارد تهران شد


تفاهمنامه ایران و آمریکا چگونه دست رژیم صهیونیستی را در جنوب لبنان بست


بازگشت اهالی شهرک حبوش در جنوب لبنان به رغم ادامه تجاوزات صهیونیست‌ها


دادگاه نتانیاهو پس از ۱۷ ماه به پایان رسید


اردوغان: "اسرائیل" با کوچکترین چشم‌انداز صلح در منطقه مخالفت می‌کند


لو پن: ایران قدرتمند از گذشته از جنگ خارج شد


رئیس جمهور لبنان: مذاکرات با اسرائیل در واشنگتن ادامه دارد


گزارش العالم از استقبال ویژه پاکستان از پزشکیان در آسمان + ویدئو


تداوم موج گرما در اروپا؛ فرانسه در خاموشی فرو رفت


با افزایش بی سابقه دما،حمل و نقل انگلیس گرمازده شد