خشم عمومی در امارات از تصمیم دولت درخصوص باشگاه‌های قمار

چهارشنبه 6 بهمن 1400
17:04
خشم عمومی در امارات از تصمیم دولت درخصوص باشگاه‌های قمار  تصمیم دولت امارات برای اعطای مجوز فعالیت به باشگاه‌های قمار در کشور خشم محافل مردمی و مدنی را برانگیخته است.

العالم- امارات

به گزارش العالم، وین (Wynn Resorts)، غول دنیای کازینوها، روز سه‌شنبه اعلام کرد قراردادی چند میلیارد دلاری با امارت راس‌الخیمه در امارات متحده عربی امضا کرده است که بر اساس آن هتل مجلل هزار اتاقه با 10 رستوران و سالن استراحت، سونا و استخر، مرکز همایش‌ها، مکان‌های خرید و یک منطقه بازی در این کشور افتتاح خواهد کرد.

این اعلامیه همراه با بیانیه‌ای از سوی اداره توسعه گردشگری راس‌الخیمه منتشر شد که بخش جدیدی به نام اداره مقررات سرگرمی و بازی را معرفی کرد که "مجموعه‌های گردشگری" را که شامل هتل‎‌ها، فضاهای تفریحی، رستوران‌ها، استخرها، فروشگاه‌های خرده‌فروشی، مناطق همایش و "مراکز بازی‌" زیر نظر خواهد داشت.

خبرگزاری آسوشیتدپرس تصریح کرد، عملیات احداث این مجموعه گزدشگری تا سال 2026 تکمیل خواهد شد.

سازمان توسعه گردشگری امارات از پاسخ به سوال آسوشیتدپرس در مورد اینکه آیا در این "مراکز بازی" فعالیت‌های قمار انجام خواهد شد یا خیر، امتناع کرد.

این قرارداد در حالی امضا شده که از چند ماه پیش شایعاتی منتشر می‌شود مبنی بر اینکه دولت امارات به رغم حرام بودن قمار در دین اسلام، به باشگاه‌های قمار مجوز فعالیت می‌دهد.

0% ...

آخرین اخبار

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد


اطلاعیه شماره ۵۱/ ضربات سهمگین هوافضای سپاه به آمریکا در اردن و اربیل


۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان


چگونه شهرک‌سازی، نقشه جغرافیایی جنین را تغییر داد و واقعیتی جدید بر زمین رقم زد؟