اعلام آمادگی لبنان برای ازسرگیری مذاکرات ترسیم مرزی

چهارشنبه 6 بهمن 1400
17:55
اعلام آمادگی لبنان برای ازسرگیری مذاکرات ترسیم مرزی
رئیس‌جمهور لبنان در دیدار با هماهنگ‌کننده سازمان ملل از آمادگی لبنان برای ازسرگیری مذاکرات ترسیم مرزی خبر داد.

العالم - لبنان

«میشل عون» رئیس‌جمهور لبنان امروز (چهارشنبه) با «جوانا رونیسکا» هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل در لبنان در کاخ «بعبدا» دیدار کرد.

بر اساس گزارش «النشره»، عون در این دیدار از آمادگی لبنان برای ازسرگیری مذاکرات جهت ترسیم مرزهای دریایی جنوب (مورد منازعه میان لبنان و رژیم صهیونیستی) به نحوی که حقوق و حاکمیت لبنان حفظ شود، خبر داد.

«آموس هوچشتاین» مشاور ارشد امنیت جهانی انرژی در وزارت خارجه آمریکا که به عنوان میانجی جدید مذاکرات ترسیم مرزی میان لبنان و رژیم صهیونیستی منصوب شده، مهرماه گذشته به لبنان سفر کرد و با «میشل عون» رئیس‌جمهور، «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر و «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان دیدار کرد.

رئیس‌جمهور لبنان در ادامه بر برگزاری انتخابات پارلمانی لبنان در موعد مقرر در ماه می آینده (فروردین ۱۴۰۱) تأکید کرد.

عون در ادامه به طرحی که کویت به هماهنگی کشورهای حاشیه خلیج فارس تحویل لبنان داده ، پرداخت و گفت، از ابتکار عمل کویت که به دنبال اعتمادسازی دوباره میان لبنان و کشورهای عربی بویژه کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس است، استقبال می‌کند.

وی افزود، پاسخ لبنان به این طرح در پایان هفته جاری توسط وزیر خارجه لبنان به کویت برده خواهد شد.

«احمد ناصر المحمد الصباح» وزیر خارجه کویت شنبه هفته جاری وارد لبنان شد و با مقامات مختلف این کشور دیدار کرد.

وی در این سفر که به گفته خودش با هماهنگی با کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس انجام شد، طرحی را به منظور اعتمادسازی دوباره میان این کشورها و لبنان تحویل داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

چشم طمع لندن و واشنگتن به دریاهای سرخ و عرب به بهانه حمایت از کشتیرانی


بیانیه مشترک «آسه‌آن» درباره بحران خاورمیانه و تأکید بر آزادی دریانوردی و خودداری از درگیری


ادعای وال استریت ژورنال: مذاکرات ایران و آمریکا احتمالا هفته آینده برگزار می شود


نماینده پارلمان عراق: اسامی اعضای کابینه جدید تا چند روز آینده اعلام می‌شود


۲۶ عملیات حزب الله علیه مواضع اسرائیل در ۲۴ ساعت گذشته


حمله رژیم صهیونیستی به غزه ۹ زخمی برجای گذاشت


گفت وگوی وزرای خارجه ایران و انگلیس درباره منطقه


تناقض گویی آمریکا؛ ادعای تلاش برای حل موضوع هسته‌ای و هم‌زمان تهدید به حمله اتمی


گزارش‌هایی از «سیا» درباره توانایی ایران در برابر محاصره دریایی آمریکا


واکنش مشاور سخنگوی وزارت خارجه به تحریم برخی مقامات عراق و جریان مقاومت از سوی آمریکا