واکنش اروپا به آزمایش‌های موشکی کره شمالی

جمعه 8 بهمن 1400
06:28
واکنش اروپا به آزمایش‌های موشکی کره شمالی سخنگوی اتحادیه اروپا از کره شمالی درخواست کرد به آزمایش‌های موشکی خاتمه داده و به گفت‌وگوها درباره خلع سلاح اتمی شبه جزیره کره بازگردد.

العالم - اروپا

اتحادیه اروپا روز پنجشنبه در واکنش به آزمایش موشکی جدید کره شمالی، توقف این اقدامات و آغاز گفت‌وگوها درباره عدم گسترش سلاح‌های اتمی را خواستار شد.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، «نبیله مسرالی» سخنگوی سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا گفت از کره شمالی می‌خواهد «اقدامات بی‌ثبات‌کننده را خاتمه داده و به درخواست ایالات متحده و جمهوری کره (کره جنوبی) برای گفت‌وگو پاسخ سازنده دهد و اعلام آمادگی کند».

این دیپلمات اروپایی افزود: «این آزمایش‌های موشکی صلح و امنیت بین‌المللی و منطقه‌ای را بر هم زده و با تلاش‌های بین‌المللی برای تداوم گفت‌وگوها درباره روند خلع سلاح اتمی شبه‌جزیره کره مغایرت دارد».

رسانه‌های سئول بامداد پنجشنبه از انجام آزمایش موشکی جدید توسط کره شمالی این کشور خبر دادند. ارتش کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد که پیونگ‌یانگ دو فروند پرتابه نامشخص را به سمت دریای شرقی شلیک کرده است. این ششمین آزمایش موشکی کره شمالی طی یک ماه جاری است؛ رقمی که به‌اندازه تمام آزمایش‌های موشکی این کشور در سال ۲۰۲۱ بود.

کره جنوبی روز سه شنبه نیز اعلام کرده بود که کره شمالی دو موشک کروز به سمت دریای ژاپن پرتاب کرده است. خبرگزاری یونهاپ گزارش داد، روسای ستاد مشترک ارتش کره جنوبی در حال تحلیل و بررسی ویژگی‌ها و مختصات این موشکها هستند.

پیش از این، «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی به مقامات این کشور دستور داده بود تا از سرگیری فعالیت‌های موقتاً تعلیق شده را بررسی کنند. پیونگ‌یانگ از اواخر سال ۲۰۱۷ یک تعلیق خودخواسته برای آزمایش‌های اتمی و موشک‌های بالستیک قاره‌پیما اعمال کرده است.

کره شمالی در شلیک‌های یک ماه اخیر خود انواع موشک‌های از جمله بالستیک، هدایت‌شونده، مافوق صوت و موشک‌های با قابلیت شلیک از داخل قطار را آزمایش کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت