ویدیو/ غوغای اُمیکرون در هفته گذشته / افزایش سه برابری شمار مبتلایان؛ از ۵ به ۱۶ هزار نفر در یک هفته/ افزایش مرگ ومیر ناشی از شدت همه گیری

شنبه 9 بهمن 1400
08:29
رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در باره گسترش و همه گیری سریع کرونا سویه اومیکرون در کشور هشدار داد.

العالم ـ ایران ـ علمی

دکتر پیام طبرسی رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری،گفت: تعداد مبتلایان به اومیکرون، خیلی بیشتر از آمار اعلامی روزانه است. هفته گذشته را با ۵ هزار مبتلای روزانه شروع کردیم و با ۱۶ هزار نفر تمام کردیم.

وی افزود: درصد مرگ‌و‌میر اومیکرون به نسبت به دلتا خیلی پایین‌تر است اما تعداد فوتی بخاطر افزایش زیاد آمار مبتلایان افزایش پیدا خواهد کرد.

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در خصوص اهمیت واکسیناسیون نیز خاطرنشان کرد: جوانانی که واکسن زده‌اند، در حد یک سرماخوردگی چند روزه مبتلا می‌شوند.

تاکسی‌ها مجاز به سوار کردن حداکثر سه مسافر هستند

در همین حال مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور اعلام کرده که رعایت پروتکل‌های بهداشتی اعلام شده همچنان به قوت خود باقی است و در حال حاضر تغییری در مصوبات ستاد کرونا نشده و رانندگان تاکسی موظفند که حداکثر سه مسافر سوار کنند.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید رئیس دیوان عالی پاکستان بر توسعه روابط دوستانه و همکاری‌های قضایی با ایران


تداوم اقدامات خصمانه آمریکا علیه گروه‌های مقاومت؛ تحریم ۹ فرد در لبنان


اطلاعات سپاه: غلط بودن فرضیات کاخ سفید درباره ایران اثبات شد


همه کلاس‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی حضوری شد


رایزنی وزرای امور خارجه ایران و اتریش


واکنش پکن به اعمال تحریم‌های اروپا علیه شرکت‌های چینی


تجاوز آمریکا به ایران و پیامد آن برای هند/ توقف اعزام کشتی‌های جدید به خلیج فارس


آلمان به دنبال پایان جنگ علیه ایران/ محوریت دیپلماسی عربی پس از شکست استراتژی واشنگتن


عبور ۳۱ فروند کشتی با هماهنگی نیروی دریایی سپاه از تنگه هرمز


امروز در کنگره آمریکا/ رای‌گیری برای الزام ترامپ به خروج از جنگ علیه ایران