حملات هوایی شدید ترکیه به اردوگاه مخمور در شمال عراق

چهارشنبه 13 بهمن 1400
00:19
حملات هوایی شدید ترکیه به اردوگاه مخمور در شمال عراق
منابع عراقی خبر دادند که ترکیه حملات هوایی به سلسه جبال «مخمور» واقع در استان نینوی انجام داده است که در جریان آن، چند نفر کشته شده‌اند.

العالم-عراق

منابع خبری عراق از حملات هوایی ترکیه به سلسه جبال «مخمور» واقع در استان نینوی در شمال عراق خبر دادند که به بهانه هدف قرار دادن عناصر تروریستی حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) صورت می‌گیرد.

کانال تلگرمی صابرین نیوز خبر داد که در جریان این حملات، یکی از اردوگاههای واقع در سلسله جبال مخمور هدف قرار گرفته و چند نفر نیز کشته شده‌اند، اما آمار دقیقی از تلفات این حملات منتشر نشده است.

در اردوگاه مخمور، آوارگان ایزدی حضور دارند. ترکیه می‌گوید که در این مناطق، مواضع حزب کارگران کردستان را هدف قرار می‌دهد. برخی از منابع نیز خبر دادند که نیروی هوایی ترکیه، ۲۰ بار این اردوگاه را بمباران کردند.

منابع عراقی می‌گویند که از زمان آغاز عملیات ترکیه در خاک عراق، این حملات، شدیدترین حملات محسوب می‌شود. برخی از منابع خبری مانند شبکه السومریه و پایگاه خبری «شفق نیوز» هم گزارش دادند که در این حملات، مواضع پ.ک.ک بمباران شده است.

یک منبع نظامی به شفق نیوز گفت که جنگنده‌های ترکیه مواضع پ.ک.ک را در ارتفاعات سنجار بمباران کردند و «بمباران بر مواضع و تونلهایی متمرکز بود که حزب کارگران کردستان، حفر کرده بودند... و دامنه این حملات از ارتفاعات سنجار به منطقه جل میران در مرز با سوریه می‌رسد».

این منبع خبر داد که صدای «دهها انفجار» از این ارتفاعات شنیده شده است، ولی اطلاع دقیقی از تعداد تلفات آن، در اختیار ندارد. این در حالی است که رئیس جمهور ترکیه خرداد ماه گذشته از تداوم حملات به عمق خاک عراق و علیه محل تجمع عناصر پ‌ک‌ک خبر داد.

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه در این زمینه گفت: «اجازه نمی‌دهیم یک گروه خیانتکار از اردوگاه مخمور به عنوان مرکز عملیات تروریستی استفاده کند. ما تروریسم را ریشه کن می‌کنیم.» اردوغان با هشدار به عراق گفته بود که ترکیه می‌تواند به یک اردوگاه که مبدل به محل استقرار شبه نظامیان کرد شده و مکان امنی برای آن‌ها ایجاد کرده ، حمله نظامی کند.

یک مقام ارشد عراقی در این زمینه گفت که ترکیه اخیرا به خاطر فعالیت‌های تروریستی اعضای پ‌ک‌ک در مخمور علیه اربیل به بغداد شکایت کرد. این مقام عراقی گفت، فرماندهان امنیتی و مقام‌های محلی شکایت ترکیه را بررسی کردند و به دولت عراق گفتند که اردوگاه مخمور توسط نیروهای پ‌ک‌ک کنترل نمی‌شود.

گروه پ‌ک‌ک، در ۳۵ سال گذشته با دولت آنکارا در تقابل نظامی است و از سوی ترکیه، آمریکا و اتحادیه اروپا به عنوان گروه تروریستی شناخته می‌شود. ترکیه می‌گوید که شبه نظامیان پ‌ک‌ک مسئول مرگ بیش از ۴۰ هزار نفر از شهروندان ترکیه از جمله زنان و کودکان هستند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


تأکید پزشکیان و نخست‌وزیر عراق بر تحکیم روابط راهبردی و گشودن افق‌های جدید همکاری بین دو کشور


الزیدی: مسائل منطقه‌ای و همکاری دوجانبه را در تهران بررسی خواهم کرد


ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


تهران و اسلام‌آباد بر توسعه همکاری های علمی و پژوهشی تأکید کردند


نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت