قدرت گرفتن گروه‌های مسلح در دارفور با حمایت امارات

شنبه 16 بهمن 1400
15:13
قدرت گرفتن گروه‌های مسلح در دارفور با حمایت امارات سازمان ملل متحد در گزارشی از قدرت گرفتن گروه‌های شورشی در دارفور با حمایت مالی امارات خبر داد.

العالم - افریقا

سازمان ملل متحد در گزارش سالانه خود اعلام کرد که فعالیت‌های مزدوران سودانی تحت حمایت مالی امارات در لیبی به منبع اصلی حمایت مالی از اغلب گروه‌های مسلح در دارفور(غرب سودان) تبدیل شده است.

در گزارشی که توسط کارشناسان مسئول نظارات بر تحریم تسلیحاتی سودان در سازمان ملل تهیه شده، به تداوم نقض این تحریم در سال گذشته و انتقال انواع سلاح و تجهیزات نظامی به دارفور اشاره شده است. این گزارش به ویژه به حضور هزاران مزدور سودانی در خاک لیبی که در میان نیروهای ژنرال خلیفه حفتر حضور داشتند، پرداخته است.

بر اساس این گزارش، این مزدوران وابسته به گروه‌هایی هستند که برخی از آن‌ها توافق صلح جوبا در اکتبر ۲۰۲۰ را امضا کرده و برخی نیز امضا نکرده‌اند. کارشناسان سازمان ملل با اشاره به اینکه عدد واقعی این مزدوران مشخص نیست، گفتند که بیشتر گروه‌های مسلح در دارفور در سال گذشته با نیروهای تحت امر خلیفه حفتر همکاری کرده‌اند.

به نوشته روزنامه القدس العربی، در این گزارش آمده است که گروه‌های مسلح در دارفور اعم از جیش تحریر السودان (شاخه منی مناوی و تجمع قوی تحریر السودان)، المجلس الإنتقالی و جیش تحریر السودان (شاخه عبدالواحد نور) حمایت‌های مالی و لجستیکی دریافت کرده‌‌اند که به گفته منابعی از داخل این گروه‌ها، دریافت این پول‌ها و حمایت‌ها در نشست‌های بین فرماندهان نظامی و نمایندگان امارات در لیبی مورد بررسی و توافق قرار گرفته است.

کارشناسان سازمان ملل در گزارش خود آورده‌اند که حمایت‌های مالی امارات ابتدا به ارتش ملی لیبی (نیروهای حفتر) ارسال و از طریق آن‌ها به گروه‌های مسلح در دارفور رسیده است.

دارفور که بخش وسیعی از غرب سودان را به خود اختصاص داده است، از سال‌ها قبل شاهد درگیری است و از سال ۲۰۰۳ تاکنون حدود ۳۰۰ هزار نفر در این درگیری‌ها کشته و ۲.۵ میلیون نفر دیگر نیز آواره شده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب مراسم وداع با رهبر شهید ایران در رسانه‌های خارجی


پزشکیان: از مواضع حمایتی و همدردی دولت و ملت روسیه قدردانی می‌کنیم


وداع فرمانده هوافضای سپاه با پیکر «قائد شهید امت» + تصاویر و فیلم


سردار ابن‌الرضا: به هرگونه نقض آتش‌بس واکنش لازم می‌دهیم


تأکید عراقچی و بارزانی بر اجرای تفاهم‌نامه همکاری امنیتی


پزشکیان: تدبیر اقلیم کردستان توطئه‌ها در مرزهای غربی ما را خنثی کرد


ادای احترام نماینده یمن و هیئت همراه به پیکر مطهر امام شهید + ویدئو


ادای احترام وزیر دفاع ملی جمهوری لبنان به پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی


ادای احترام رئیس‌جمهور عراق و هیئت همراه به پیکر مطهر امام شهید + ویدئو


نیروهای یمنی از نقض حریم هوایی توسط جنگنده‌های متجاوز سعودی خبر دادند