طالبان گزارش شورای امنیت سازمان ملل را رد کرد

دوشنبه 18 بهمن 1400
12:01
طالبان گزارش شورای امنیت سازمان ملل را رد کرد وزارت امور خارجه طالبان ،گزارش اخیر گروه نظارت شورای امنیت سازمان ملل، مبنی بر حضور گروه های تروریستی خارجی در خاک افغانستان را رد کرد.

العالم - اسیا

وزارت خارجه طالبان امروز دوشنبه با صدور بیانیه ای اضافه کرد چنین گزارش‌هایی که در آن هیچ شواهد و مدارکی وجود ندارد، به نفع افغانستان، منطقه و جهان نیست .

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است از زمان تسلط طالبان بر افغانستان علاوه بر عمل به توافقنامه دوحه ،امنیت مطلوب در افغانستان ایجاد شده است.

این بیانیه می افزاید طالبان اجازه نمی دهد که از خاک افغانستان علیه هیچ کشوری استفاده شود.

شورای امنیت سازمان ملل در گزارشی اعلام کرده است پس از گذشت حدود شش ماه از حکومت طالبان ،افغانستان می تواند به پناهگاه امن القاعده و گروههای تروریستی آسیای میانه و فراتر از آن تبدیل شود.

در ادامه این گزارش اضافه شده است در ماه اکتبر سال گذشته عبدالله پسر اسامه بن لادن برای دیدار با مقامات طالبان به افغانستان سفر کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

استقرار ۸۵۰۰ امدادگر هلال‌احمر ایران در عراق برای پوشش خدمات اربعین


حمایت از اقدامات آمریکا علیه ایران را پایان دهید


زلنسکی: روسیه بیش از ۷۰ موشک و ۲۸۰ پهپاد به اوکراین شلیک کرد


30 هزار مددجوی بهزیستی در جنگ تحمیلی سوم دچار آسیب شدند


رد ادعای عربستان توسط بغداد؛ هیچ حمله‌ای از خاک عراق صورت نگرفته است


فعال بودن ۹ مرز برای تردد زائران خارجی


پاکستان : یک کشتی در دریای عرب به گل نشست / نجات ۱۹ صیاد از جمله هشت ایرانی


زمزمه ثبت جهانی سه میراث کهن ایران در گوش یونسکو


تأکید وزیر کشاورزی بر تأمین پایدار کالاهای اساسی و وضعیت مطلوب ذخایر راهبردی


از جابه‌جایی ۲۶ هزار زائر تا پیش‌بینی پذیرش ۶۵ هزار مسافر در اربعین