بنت، نتانیاهو را "دیوانه" خواند

سه شنبه 19 بهمن 1400
10:58
پس از آنکه رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی از عملکرد تل‌آویو در مقابله با کرونا انتقاد کرد، نخست وزیر این رژیم با حرکت دست او را "دیوانه " خواند.

العالم - فلسطین اشغالی

به نوشته روزنامه تایمز رژیم صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو، رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در جلسه کنست (پارلمان این رژیم) ویژه کرونا و هزینه‌های معیشتی در اراضی اشغالی، از نفتالی بنت، نخست وزیر این رژیم به دلیل در پیش نگرفتن اقدامات بیشتری برای مقابله با شیوع سویه امیکرون که به افزایش شدید مبتلایان و فوتی‌ها منجر شده، انتقاد کرد.

بنت نیز پس از آنکه نمایندگان اپوزیسیون برای مجبور کردن او به حضور در جلسه به اندازه کافی امضا جمع کردند، در جلسه حضور یافت.

او زمانی که نتانیاهو در حال صحبت بود، دستش را روی ماسکش گذاشته و یک حرکت تحقیرآمیز انجام داد و در ادامه انگشتش را دایره‌وار کنار سرش حرکت داده و اشاره کرد که او دیوانه است.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: ارتش ما در لبنان باقی خواهد ماند


تراژدی در جشن فوتبال مکزیک؛ سه کشته بر اثر ازدحام جمعیت در مکزیکوسیتی


"الإمام الشهيد" مستند "زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


دعوت رئیس قوه قضاییه از مردم برای شرکت در مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر امام شهید


چین: تحریم‌های یکجانبه علیه ایران باید هرچه سریع‌تر لغو شود


آماده‌باش کامل بالگردها و هواپیماهای هوانیروز برای مراسم تشییع در سراسر کشور


دیدار غریب‌آبادی با نخست‌وزیر قطر؛ کارگروه‌های توافق نهایی تشکیل شده است


حضور رئیس جمهور گرجستان در مراسم تشییع رهبر شهید


تاکید رئیس‌جمهور بر برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید به عنوان نماد وحدت ملی


برنامه‌ریزی برای تشییع پیکر داماد رهبر شهید در روز جمعه