سفر مقام سودانی به تل‌آویو

چهارشنبه 20 بهمن 1400
18:02
سفر مقام سودانی به تل‌آویو یک روزنامه صهیونیستی از سفر یک مقام سودانی به فلسطین اشغالی و دیدار با مقامات صهیونیستی در راستای تقویت دو طرف خبر داد.

العالم - فلسطین اشغالی

روزنامه صهیونیستی «جروز الم پست» از سفر یک مقام سودانی به تل‌آویو در اوایل هفته جاری خبر داد اما به نام او اشاره‌ای نکرد.

خبرگزاری رویترز نیز امروز چهارشنبه به نقل از یک منبع آگاه گزارش کرد که یک مقام سودانی در تلاش برای تقویت روابط با تل‌آویو، اوایل هفته جاری به سرزمین اشغالی سفر کرد. سودان و رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۰ توافقنامه سازش را امضا کردند.

اخیرا نیز یک هیأت موساد به خارطوم سفر کرد و مورد استقبال «عبدالرحیم دقلو» معاون فرمانده نیروهای واکنش سریع قرار گرفت و پس از ان نیز این هیأت با «عبدالفتاح البرهان» فرمانده ارشد و «محمد حمدان دقلو»(حمیدتی) معاون البرهان دیدار کرد.

افزایش سفرهای متقابل مقامات سودانی و صهیونیستی در حالی است که اوضاع داخلی سودان همچنان ملتهب است و اعتراضات به تصمیمات البرهان همچنان ادامه دارد. عبدالفتاح البرهان ۲۵ اکتبر سال گذشته با بازداشت «عبدالله حمدوک» نخست وزیر سودان و شماری از مسئولان، مانع انتقال قدرت به غیرنظامیان شد و از آن زمان تاکنون فعالان سودانی درخواست حکومت مدنی و دموکراتیک را شدت بخشیده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

لو پن: ایران قدرتمند از گذشته از جنگ خارج شد


رئیس جمهور لبنان: مذاکرات با اسرائیل در واشنگتن ادامه دارد


گزارش العالم از استقبال ویژه پاکستان از پزشکیان در آسمان + ویدئو


تداوم موج گرما در اروپا؛ فرانسه در خاموشی فرو رفت


با افزایش بی سابقه دما،حمل و نقل انگلیس گرمازده شد


سخنگوی کرملین: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا برای منطقه و کل جهان سازنده است


تهدید نامتقارن و غیرسنتی را به فرصت‌ ساخت نظم نوین عادلانه تبدیل کنیم


ویدیوگرافیک/ روابط ایران و پاکستان؛ از برادری 80 ساله تا افق های جدید همکاری


سفر رییس جمهور به مشهد در شب تاسوعای حسینی


طارمی: ارزش واقعی جام‌جهانی، همدلی و اتحاد بیشتر ایرانیان است