بلژیک و فنلاند اتباع خود را از اوکراین فراخواندند

شنبه 23 بهمن 1400
15:27
بلژیک و فنلاند اتباع خود را از اوکراین فراخواندند در پی تشدید جنگی روانی آمریکا و غرب علیه روسیه و دامن زدن به بحران اوکراین، بلژیک و فنلاند نیز از اتباع خود خود خواستند اوکراین را ترک و یا از سفر به این کشور پرهیز کنند.

العالم - اروپا

بنابر گزارش خبرگزاری فرانسه، وزارت امور خارجه بلژیک در بیانیه ای که در پایگاه اطلاع رسانی این وزارتخانه قرار گرفت، آمده است: به شهروندان حاضر در اوکراین که حضورشان ضروری نیست توصیه اکید می‌شود که این کشور را ترک کنند. همچنین تاکید می شود که شهروندان از هر گونه سفر به این کشور خودداری کنند.

این بیانیه از شهروندان بلژیکی نیز که امکان ترک اوکراین را ندارند خواسته است تا مشخصات خود را در یک سایت ثبت کنند تا توصیه های لازم را دریافت کنند.

دولت بلژیک همچنین پیش بینی کرد که در صورت وخامت وضعیت نمی تواند خروج شهروندانش را از اوکراین تضمین کند پس توصیه می کند آنها تا زمانی که امکان دارد خود اقدام کنند.

در این بیانیه با هشدار در مورد بروز اختلال ناگهانی در وسایل ارتباطی چون خطوط تلفن و اینترنت، آمده است: وضعیت به شدت غیرقابل پیش بینی است. اختلالات مذکور می تواند عملکرد فرودگاه ها را تحت تاثیر قرار دهد.

به گزارش ایرنا، واشنگتن روز جمعه در مورد جنگ قریب الوقوع در اوکراین هشدار داد و از اتباعش خواست این کشور را ترک کنند. در پی آن چند کشور اروپایی چون استونی و لیتوانی نیز پیام مشابهی را مخابره کردند.

نهادهای اروپایی نیز به کارکنان غیرضروری نمایندگی هایشان در کی‌یف توصیه کردند از راه دور ماموریت و کارهای خود را به انجام رسانند.

دولت کویت نیز امروز از اتباع خود در اوکراین خواست این کشور را ترک کنند.

0% ...

آخرین اخبار

قدرت ایران، ترامپ را مجبور به توافق کرد


واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش