بلژیک و فنلاند اتباع خود را از اوکراین فراخواندند

شنبه 23 بهمن 1400
15:27
بلژیک و فنلاند اتباع خود را از اوکراین فراخواندند در پی تشدید جنگی روانی آمریکا و غرب علیه روسیه و دامن زدن به بحران اوکراین، بلژیک و فنلاند نیز از اتباع خود خود خواستند اوکراین را ترک و یا از سفر به این کشور پرهیز کنند.

العالم - اروپا

بنابر گزارش خبرگزاری فرانسه، وزارت امور خارجه بلژیک در بیانیه ای که در پایگاه اطلاع رسانی این وزارتخانه قرار گرفت، آمده است: به شهروندان حاضر در اوکراین که حضورشان ضروری نیست توصیه اکید می‌شود که این کشور را ترک کنند. همچنین تاکید می شود که شهروندان از هر گونه سفر به این کشور خودداری کنند.

این بیانیه از شهروندان بلژیکی نیز که امکان ترک اوکراین را ندارند خواسته است تا مشخصات خود را در یک سایت ثبت کنند تا توصیه های لازم را دریافت کنند.

دولت بلژیک همچنین پیش بینی کرد که در صورت وخامت وضعیت نمی تواند خروج شهروندانش را از اوکراین تضمین کند پس توصیه می کند آنها تا زمانی که امکان دارد خود اقدام کنند.

در این بیانیه با هشدار در مورد بروز اختلال ناگهانی در وسایل ارتباطی چون خطوط تلفن و اینترنت، آمده است: وضعیت به شدت غیرقابل پیش بینی است. اختلالات مذکور می تواند عملکرد فرودگاه ها را تحت تاثیر قرار دهد.

به گزارش ایرنا، واشنگتن روز جمعه در مورد جنگ قریب الوقوع در اوکراین هشدار داد و از اتباعش خواست این کشور را ترک کنند. در پی آن چند کشور اروپایی چون استونی و لیتوانی نیز پیام مشابهی را مخابره کردند.

نهادهای اروپایی نیز به کارکنان غیرضروری نمایندگی هایشان در کی‌یف توصیه کردند از راه دور ماموریت و کارهای خود را به انجام رسانند.

دولت کویت نیز امروز از اتباع خود در اوکراین خواست این کشور را ترک کنند.

0% ...

آخرین اخبار

اصابت حمله پهپادی حزب‌الله به 2 سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی


پیام عراقچی به دبیرکل حزب‌الله لبنان: هرگونه توافق با برقراری آتش‌بس در لبنان پیوند دارد


ادعای روبیو درباره احتمال توافق برای پایان دادن به جنگ


ارتش پاکستان: سفر عاصم منیر به تهران ثمربخش بود


شیخ عیسی قاسم: دفاع از خود حق ایران در مواجهه با جنگ ویرانگر است


قایق های پرنده ایران؛ بلای جان دشمنان آمریکایی - صهیونی


رهبر انصارالله یمن: رسانه‌ها در خدمت جنگ نرم و تحریف افکار عمومی قرار گرفته‌اند


بقایی: تمرکز ما در این مرحله بر خاتمه جنگ تحمیلی است/ در مرحله نهایی‌سازی یادداشت تفاهم هستیم


فرانسه وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی را تحریم کرد


ایران مداخلات و تحریم‌های آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد