واکنش اتحادیه اروپا به خشونت صهیونیست‌ها در «شیخ جراح»

دوشنبه 25 بهمن 1400
07:51
واکنش اتحادیه اروپا به خشونت صهیونیست‌ها در «شیخ جراح» اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای خواستار توقف خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست علیه اهالی محله «شیخ جراح» واقع در قدس اشغالی شد.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، اتحادیه اروپا بر لزوم توقف خشونت و اقدامات تحریک آمیز و غیرمسؤولانه شهرک نشینان در محله «شیخ جراح» در قدس اشغالی تاکید کرد.

اتحادیه اروپا در بیانیه کوتاه روز یکشبه خود، از خشونت شهرک نشینان و اقدامات تحریک آمیز و غیرمسؤولانه آنها و همچنین سایر اقدامات تشدید کننده در این منطقه حساس که آتش تنش را شعله‌ور می کند، ابراز نگرانی کرده و خواستار پایان آن شده است.

شهرک‌نشینان صهیونیست روز شنبه و یکشنبه تحت حمایت پلیس رژیم صهیونیستی فلسطینیان ساکن محله شیخ جراح در قدس اشغالی را مورد حمله قرار دادند.

درگیری‌ها میان فلسطینیان و نظامیان رژیم صهیونیستی طی چند روز گذشته به دنبال ترور سه فلسطینی در نابلس به دست نظامیان صهیونیست بالا گرفته و منطقه «شیخ جراح» قدس اشغالی به کانون این درگیری‌ها تبدیل شده است.

منابع خبری از مجروح شدن حداقل 31 فلسطینی در جریان حمله وحشیانه نظامیان صهیونیست به فلسطینی های ساکن محله شیخ جراح و بازداشت 12 نفر خبر داده اند.

0% ...

آخرین اخبار

نامه ویژه پاکستان به رهبر انقلاب تحویل عراقچی شد


میناب تنها یک نمونه از صدها مورد جنایت آمریکا و اسرائیل علیه ایرانیان است


نیروگاه بوشهر با امتیاز ۱۰۰ در جمع ۱۰ نیروگاه برتر اتمی جهان است + فیلم


هشدار یمن درباره ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان


تشدید تنش‌ها در کشمیر تحت کنترل پاکستان


حمله حزب الله به دومین مقر فرماندهی ارتش رژیم اسرائیل


تاکید عراقچی بر ضرورت ادامه و تقویت همکاری‌های ایران و ونزوئلا


۴۵ شهید و زخمی در حملات شبانه روز گذشته صهیونیست‌ها به لبنان


رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم