بهای جهانی نفت بیش از 1 درصد افزایش یافت و به بالاترین سطح در 7 سال گذشته رسید

دوشنبه 25 بهمن 1400
07:51
بهای جهانی نفت بیش از 1 درصد افزایش یافت و به بالاترین سطح در 7 سال گذشته رسید
به باور تحلیلگران، بحران اوکراین می‌تواند بهای جهانی نفت را به بالاتر از 100 دلار برساند.

العالم _ اقتصادی

به گزارش العالم به نقل از رویترز، بهای نفت روز دوشنبه به بالاترین سطح در بیش از هفت سال گذشته رسید. حمله احتمالی روسیه به اوکراین و اعمال تحریم‌های آمریکا و اروپا و کاهش صادرات این تولیدکننده بزرگ می‌تواند بازاری را که همین حالا نیز تحت فشار است، با تلاطم مواجه کند.

صبح امروز بهای نفت خام برنت دریای شمال به 95 دلار و 56 سنت در ازای هر بشکه رسید که 1.12 دلار یا 1.2 درصد افزایش نشان می‌دهد. نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) نیز با 1.28 دلار یا 1.4 درصد افزایش، 94 دلار و 38 سنت در ازای هر بشکه معامله شد که بالاترین رقم از سپتامبر 2014 محسوب می‌شود.

ادعا‌های مقامات ایالات متحده در مورد حمله قریب‌الوقوع روسیه به اوکراین، بازارهای مالی جهان را متزلزل کرده است.

ادوارد مویا، تحلیلگر مرکز OANDA در یادداشتی نوشت: «اگر ... جابجایی نیروها اتفاق بیفتد، نفت برنت هیچ مشکلی برای صعود به بالای سطح 100 دلار نخواهد داشت.»

وی افزود: قیمت نفت به شدت بی‌ثبات خواهد ماند و نسبت به تحولات لحظه‌ای در مورد وضعیت اوکراین حساس خواهد بود.

این تنش ها در حالی رخ می‌دهد که سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش، گروهی موسوم به اوپک پلاس، با وجود وعده‌های ماهانه برای افزایش تولید 400 هزار بشکه‌ای در روز تا مارس، همچنان برای افزایش تولید خود با دشواری‌هایی مواجه هستند.

آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد که شکاف بین تولید اوپک پلاس و هدف‌گذاری آن به 900 هزار بشکه در روز در ژانویه افزایش یافت، در حالی که جی‌پی مورگان گفت که شکاف اوپک به تنهایی 1.2 میلیون بشکه در روز است.

0% ...

آخرین اخبار

۲۷ شهید و زخمی در یکی از حملات رژیم صهیونیستی به لبنان


تلفات جدید ارتش صهیونیستی در جنوب لبنان؛ یک کشته و ۳ زخمی در عملیات پهپادی حزب‌الله


افشای طرح از پیش طراحی‌شده اسرائیل برای تجاوز به جنوب لبنان + فیلم


بقائی: اتحادیه اروپایی باید نسبت به اصل حاکمیت قانون و اصول منشور سازمان ملل پایبند بماند


سفیر کوبا: ایران آمریکا را تحقیر کرده و اگر هاوانا مجبور شود خواهد جنگید


اذعان سنتکام به دست برتر و رویکرد تهاجمی ایران در مقابل متجاوزان


حماس: «نیکولای ملادینوف» مسئول تشدید تنش و تجاوزات دشمن صهیونیستی است


وزیر خارجه انگلیس: تشدید حملات اسرائیل به لبنان باید متوقف شود


انهدام سامانه گنبد آهنین رژیم اسرائیل در شمال فلسطین اشغالی توسط حزب الله + فیلم


سپاه پاسداران: مبدا تجاوز به دکل مخابراتی جزیره سیریک هدف قرار گرفت