آنتونیو گوترش: حمله روسیه به اوکراین بعید است

دوشنبه 25 بهمن 1400
22:49
آنتونیو گوترش: حمله روسیه به اوکراین بعید است در بحبوبه تشدید بحران اوکراین سازمان ملل اعلام کرد که دبیرکل این سازمان پس از تماس با وزیر خارجه روسیه، حمله مسکو به اوکراین را بعید دانست و امیدوار به پیدا کردن راه حلی در این مورد است.

العالم - اروپا

«آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل با «سرگئی لاوروف»، وزیر خارجه روسیه طی یک گفتگوی تلفنی تحولات اوکراین را بررسی کردند.

سازمان ملل اعلام کرد که گوترش پس از تماس با لاوروف، حمله روسیه به اوکراین را بعید دانست و امیدوار به پیدا کردن راه حلی دیپلماتیک در این مورد است.

«ینس استولتنبرگ» دبیرکل پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) نیز در مورد تحولات اوکراین اعلام کرد: از همه می‌خواهیم که به حاکمیت کشورها احترام بگذارند و تجاوز به کشورهای دیگر را نپذیرند.

دبیر کل ناتو تاکید کرد: روسیه باید برای دستیابی به راه حل دیپلماتیک در بحران اوکراین، تنش را کاهش داده و مسیر دیپلماسی را در پیش بگیرد. وی بیان داشت: تجمع نیروهای نظامی روسیه در مرز اوکراین غیر قابل توجیه است.

واشنگتن و متحدانش مدعی هستند که تقویت قوای نظامی روسیه در نزدیکی مرز اوکراین، به مثابه حمله قریب‌الوقوع مسکو به کی یف است. پوتین این ادعای غرب را محکوم کرده و آن را گمانه زنی‌های تحریک آمیز خوانده است که می‌تواند به درگیری در اوکراین منجر شود.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

رئیس‌جمهور آمریکا باید نگران امنیت خودش باشد


اتحادیه کشور‌ها و مناطق فارسی‌زبان تشکیل شود


اتحادیه کشور‌ها و مناطق فارسی‌زبان تشکیل شود


ترامپ و سیاست فرار از مسوولیت؛ از اقتصاد و تورم آمریکا تا جنگ علیه ایران


آغاز پروازهای مسافربری میان روسیه و سوریه پس از ۱۸ ماه


نماینده ارشد آمریکایی: به جنگ علیه ایران پایان دهید


طوفان و سیل در ایندیانای آمریکا ۶ کشته بر جای گذاشت


درخواست مقاومت برای استقلال اقتصادی و مالی عراق از آمریکا


حملات هوایی، توپخانه‌ای و فسفری رژیم صهیونیستی به مناطقی از جنوب لبنان


هزینه میلیارد دلاری جنگ علیه ایران بر دوش رانندگان آمریکایی