جزئیات گفتگوی تلفنی امیرعبداللهیان با لیز تراس

سه شنبه 26 بهمن 1400
09:12
جزئیات گفتگوی تلفنی امیرعبداللهیان با لیز تراس حسین امیرعبداللهیان در گفتگوی تلفنی با لیز تراس، وزیر امور خارجه انگلیس بر لزوم توافق دسته جمعی میان همه طرف‌های مذاکره کننده بر سر متن واحد و ضرورت لحاظ شدن مطالبات مشروع ایران تاکید کرد.

العالم - ایران

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و لیز تراس وزیر امور خارجه انگلیس در خصوص آخرین وضعیت گفتگو‌ها در وین، موضوعات دوجانبه و برخی مسائل مورد اهتمام مشترک از جمله اوضاع در افغانستان و یمن تلفنی گفتگو و تبادل نظر کردند.

خانم تراس وزیر امور خارجه انگلیس در این‌گفتگوی تلفنی، ضمن مرور آخرین وضعیت مناسبات دوجانبه و گفتگو‌ها در وین نقطه نظرات لندن در این خصوص را تشریح‌ کرد.

وزیر امورخارجه انگلیس روابط رو به رشد میان انگلیس و جمهوری اسلامی ایران را تامین کننده منافع دو کشور دانست.

لیز تراس ابراز امیدواری کرد تا در آینده نزدیک این کشور بتواند بدهی‌های معوق خود به ایران را پرداخت کند. وی همچنین به همکاری انگلیس و سازمان ملل برای کمک رسانی به مردم افغانستان اشاره و از نقش و همکاری موثر ایران در این راستا تقدیر کرد.

امیرعبداللهیان نیز در این گفت و گوی تلفنی با اشاره به سفر معاون رییس جمهور کشورمان برای شرکت در اجلاس آب و هوایی گلاسکو و وبینار مشترک گروه‌های دوستی پارلمانی دو کشور و درخواست سفر هیات انگلیس به تهران، روند مناسبات دو کشور را مثبت ارزیابی کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به نزدیک شدن به مرحله حساس و مهم مذاکرات وین، لزوم جدیت و مسئولیت پذیری طرف‌های مذاکره کننده با ایران را مورد تاکید قرار داد و رسیدن به این مرحله از گفتگو‌ها را بیش از هر چیز ناشی از رویکرد منطقی و نیز ابتکار عمل طرف ایرانی دانست و بر لزوم توافق دسته جمعی میان همه طرف‌های مذاکره کننده بر سر متن واحد و ضرورت لحاظ شدن مطالبات مشروع جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

امیر عبداللهیان اوضاع انسانی در یمن و افغانستان را بحرانی خواند


امیر عبداللهیان اوضاع انسانی در یمن و افغانستان را بحرانی خواند. وی ضمن تشریح موضع اصولی جمهوری اسلامی در قبال افغانستان، تشکیل دولت فراگیر در افغانستان را حائز اهمیت خواند و بر کمک رسانی فوری جامعه جهانی به مردم این کشور تاکید کرد.

امیرعبداللهیان در بخش دیگری از این گفتگوی تلفنی، با اشاره به وخامت شرایط انسانی در یمن، ابراز امیدوار کرد که انگلیس به وظایف خود برای پایان دادن به فاجعه انسانی ناشی از تداوم تجاوز و جنگ در یمن عمل کند.

وزیر خارجه انگلیس شهادت سفیر کشورمان در یمن را تسلیت گفت.

گفتنی است دولت انگلیس از دهه ۱۹۷۰ میلادی بدهی حدود ۴۰۰ میلیون پوندی به ایران دارد که تاکنون از پرداخت آن استنکاف کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از آیین «رکضه طویریج» با حضور میلیونی عزاداران در کربلای معلی 


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس درباره اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


خط مستقیم بین ایران و آمریکا در تنگه هرمز دروغ محض است


همتی: ۳.۷ میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو تامین شده است


مخبر: قطب نمای برخی همسایگان هنوز دوست و دشمن را وارونه نشان می‌دهد


اجرای تعهدات زمینه ساز برقراری صلح در منطقه


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و امارات


بقایی: بیانیه مشترک آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس، وارونه‌نمایی حقیقت و اصرار بر آزمودن آزموده‌های پیشین است


تصاویر ماهواره‌ای از شدت خسارت پایگاه دریایی آمریکا دربحرین بر اثر حملات ایران


تاکید برتوسعه مناسبات میان ایران و ازبکستان


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد