«عزیزی خادم» از ریاست فدراسیون فوتبال عزل شد/ مدیرعامل باشگاه فوتبال سایپا سرپرست فدراسیون شد

پنج‌شنبه 28 بهمن 1400
12:02
«عزیزی خادم» از ریاست فدراسیون فوتبال عزل شد/ مدیرعامل باشگاه فوتبال سایپا سرپرست فدراسیون شد با رای قاطع اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال، شهاب‌الدین عزیزی خادم از ریاست فدراسیون فوتبال عزل شد و سرپرست جدید تا ساعتی دیگر معرفی می‌شود.

العالم - ایران
در جلسه صبح امروز (پنجشنبه) هیئت رئیسه که در مرکز ملی فوتبال برگزار شد، هر 8 نفر به عزل شهاب‌الدین عزیزی خادم از ریاست این فدراسیون رأی دادند تا دوران «خوبان عالم» و «مقربین درگاه الهی» در فدراسیون فوتبال پس از 355 روز به پایان برسد.

طبق اساسنامه، حضور حیدر بهاروند و حمیدرضا مهرعلی نواب رئیس اول و دوم فدراسیون فوتبال در فدراسیون و هیئت رئیسه غیرقانونی است و به همین دلیل این دو اجازه حضور در جلسه را پیدا نکردند تا تعداد افراد دارای حق به 8 نفر برسد. هر 8 نفر به برکناری عزیزی خادم رأی دادند تا او با رأی قاطع از فدراسیون خداحافظی کند.

مهرداد سراجی، احسان اصولی، بهرام رضاییان، احمدرضا براتی، میرشاد ماجدی، شهره موسوی، طهمورث حیدری و خداداد افشاریان اعضای حاضر در نشست برکناری رئیس فدراسیون بودند. عزیزی خادم نیز در هیئت رئیسه حاضر بود اما چون رأی‌گیری درباره خودش بود، حق رأی نداشت.

طبق اساسنامه ظرف مدت سه ماه، مجمع فدراسیون فوتبال باید برگزار و موضوع برکناری عزیزی خادم در آنجا به رأی گذاشته شود. در این مدت فدراسیون با سرپرست انتخاب خواهد شد. قرار است سرپرست فدراسیون در جلسه هیئت رئیسه انتخاب شود.

جانشین موقت عزیزی خادم مشخص شد

مهرداد سراجی مدیرعامل باشگاه فوتبال سایپا از سوی هیئت رئیسه به عنوان سرپرست فدراسیون فوتبال انتخاب و تا زمان برگزاری مجمع امور فدراسیون را در دست خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

شهادت هفت فلسطینی در شبانه روز گذشته در غزه


عراقچی: ایران، آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض آمریکاست


درگیری مسلحانه در ایالت آیداهو آمریکا


حملات مداوم رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی در باریکه غزه


نیویورک تایمز: آمریکا در آستانه شکستی راهبردی قرار دارد


عراقچی در خصوص اقدامات آمریکا و اسرائیل به وزیر خارجه سعودی هشدار داد


وزارت امور خارجه: شورای امنیت تاکنون هیچ اقدام موثری انجام نداده‌است


هشدار جدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به آمریکا در زمینه تعرض به زیرساخت ها


انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم


اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم