روسیه حمله موشکی به کی یف را تکذیب کرد

جمعه 6 اسفند 1400
14:28
روسیه حمله موشکی به کی یف را تکذیب کرد در حالی که برخی رسانه ها از ورود نیروهای روسیه به پایتخت اوکراین و حمله موشکی به کی یف خبر دادند، وزارت دفاع روسیه، حمله موشکی این کشور به کی یف پایتخت اوکراین را تکذیب کرد.

العالم - اروپا

خبرگزاری ریانووستی روز جمعه به نقل از یک مقام وزارت دفاع اوکراین اعلام کرد که نیروهای مسلح روسیه به کی یف پایتخت اوکراین حمله موشکی نکرده اند.

به گزارش شبکه تلویزیونی روسیه۲۴، برخی رسانه های اوکراینی مدعی شدند که روسیه به منطقه ای در کی یف پایتخت اوکراین موشک پرتاب کرده و این حمله خرابی هایی به بار آورده و تلفات جانی به همراه داشته است.

بر اساس گزارش این رسانه ها، موشک روسی به یک ساختمان مسکونی چند طبقه در کی یف اصابت کرده است.

در همین حال شبکه تلویزیونی روسیه ۲۴ ساعت ۱۰ صبح امروز به وقت مسکو اعلام کرد که نیروهای روسیه در ۳۰ کیلومتری شهر کی یف هستند اما برخی رسانه ها به نقل از کانال تلویزیونی راشاتودی اعلام کردند که نیروهای روسیه وارد کی یف شده اند.

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه دوشنبه ۲۱ فوریه/۲ اسفندماه با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو اعلام کرد که کشورش استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانتسک را به رسمیت می‌شناسد و در کاخ کرملین قراردادهای همکاری و دوستی را با سران این جمهوری‌ها امضا کرد.

وی بامداد روز پنجشنبه طی یک سخنرانی در تلویزیون ملی روسیه، از عملیات نظامی ارتش روسیه در دونباس خبر داد و از نیروهای اوکراینی خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند و به خانه‌های خود بروند.

پوتین هشدار داد: مسئولیت هرگونه خون‌ریزی احتمالی بر عهده دولت اوکراین خواهد بود و مطمئن است نیروهای نظامی روسیه به وظایف خود عمل خواهند کرد.

رئیس جمهوری روسیه بلافاصله پس از اعلام عملیات نظامی در منطقه دونباس، در اظهارات تلویزیونی خواستار «توقف نظامی‌سازی» اوکراین شد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

بحران در اردوگاه صهیونیست‌ها؛ آیزنکوت نتانیاهو را ناکام و بن‌گویر را فاشیست خواند


گزارش العالم از ویرانی زیرساخت های صور تا شکست پروژه کوچ اجباری


آیت الله آملی لاریجانی: خون شهدای جنگ ۱۲ روزه منجر به تقویت وحدت ملی شد


کارشناسان چینی: تفاهم احتمالی ایران و آمریکا راه را برای کاهش تنش هموار می‌کند


مقام امنیتی عراقی از تحرکات مخفیانه حزب بعث در استان بصره خبر داد


کاهش بهای نفت در پی خوش‌بینی نسبت به توافق ایران و آمریکا


جنگی که جایگاه آمریکا را فرسود؛ توافق با ایران هم واشنگتن را نجات نمی‌دهد


تداوم تجاوزهای رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف لبنان


رأی مثبت ایران به کنوانسیون «کار شایسته در اقتصاد پلتفرمی» در ژنو


مخالفت حزب الله با مذاکرات مستقیم لبنان با رژیم اشغالگر