115 زن یمنی قربانی بمب‌های خوشه‌ای

چهارشنبه 18 اسفند 1400
10:17
 115 زن یمنی قربانی بمب‌های خوشه‌ای بمب‌های خوشه‌ای ائتلاف متجاوز سعودی که بر سر مردم بی‌گناه یمن ریخته می‌شود از سال 2015 تا سال 2016 به شهید و زخمی شدن حدود 115 زن یمنی منجر شده است.

العالم- یمن

به گزارش العالم، مرکز اجرایی مین‌زدایی یمن، روز گذشته به مناسبت روز جهانی زن، شهید و زخمی شدن حدود 115 زن یمنی را بر اثر بمب‌های خوشه‌ای ائتلاف متجاوز سعودی- اماراتی از سال 2015 تا 2021 تأیید کرد.

بر اساس گزارش این مرکز، در این بازه زمانی حدود 36 زن شهید و 76 زن دیگر زخمی شدند.

مرکز اجرایی مین‌زدایی تصریح کرد در سایه سکوت مشکوک جامعه بین‌المللی، در نتیجه بمباران مداوم مناطق مختلف یمن، زنان بسیاری قربانی می‌شوند.

بمب‌های خوشه‌ای و سلاح‌های ممنوعه به یکی از عوامل رنج‌های مردم یمن و ابزار کشتار خونریزانه تبدیل شده است؛ به طوری که یا جان آن‌ها را می‌گیرد یا برای همیشه عضوی از خود را از دست می‌دهند. بمب‌های خوشه‌ای و سلاح‌های ممنوعه اثرات بلندمدتی دارند.

0% ...

آخرین اخبار

موضوعات محوری مرحله اولیه تفاهمات ایران و آمریکا از نگاه پژوهشگر عرب


بقائی: صلح واقعی در غرب آسیا تنها با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود


از هشدار تا خیزش .. یمن آماده خروش برای آزادی می شود+فیلم


سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


جایگاه محوری لبنان در مذاکرات ایران و آمریکا و نگرانی‌های رژیم صهیونیستی!


سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت تلفات جنگ با ایران را پنهان کرده است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی


توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد


قدردانی پزشکیان از میانجیگری های پاکستان


صنعا برای نبرد «شکستن محاصره» آماده می‌شود