امکان افزایش 400 هزار بشکه ای تولید نفت ونزوئلا با کاهش تحریم های آمریکا

شنبه 21 اسفند 1400
18:35
امکان افزایش 400 هزار بشکه ای تولید نفت ونزوئلا با کاهش تحریم های آمریکا رئیس اتاق نفت ونزوئلا گفت در صورتی که آمریکا به شرکای نفتی ونزوئلا مجوز تجارت بدهد، کاراکاس می تواند تولید نفتش را حداقل 400 هزار بشکه در روز افزایش دهد.

العالم _ ونزوئلا

رئیس اتاق نفت ونزوئلا اعلام کرد در صورتی که آمریکا به درخواست های شرکای شرکت دولتی نفت ونزوئلا مجوز تجارت نفت خام این کشور را بدهد، کاراکاس می تواند تولید نفتش را حداقل 400 هزار بشکه در روز افزایش دهد.

رینالدو کوینترو گفت: این اقدام، افزایش تولید نفت اعضای اوپک را که ماه ژانویه به طور متوسط 755 هزار بشکه در روز بود، به حدود 1.2 میلیون بشکه در روز می رساند.

کوینترو در یک کنفرانس خبری افزود: «با ظرفیتی که اکنون داریم، ما می توانیم 400 هزار بشکه در روز بر تولید خود بیفزاییم.»

وی تصریح کرد: حتی اگر تحریم‌های نفتی ونزوئلا تنها برای برخی معاملات کاهش یابد، این کشور می‌تواند در نهایت 1 میلیون بشکه در روز به تولید اضافه کند و این امر به تزریق سرمایه و اعتماد طرفین در گفتگوها بستگی دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه


«باب المندب»؛ اهرم بازدارنده راهبردی