افتتاح اولین مسیر هوایی از مغرب به فلسطین اشغالی

يکشنبه 22 اسفند 1400
21:56
افتتاح اولین مسیر هوایی از مغرب به فلسطین اشغالی مغرب امروز نخستین مسیر هوایی خود به سمت فلسطین اشغالی را افتتاح کرد.

العالم _ مغرب

مغرب روز یکشنبه اولین مسیر هوایی مستقیم را برای پروازهای مسافری به فلسطین اشغالی راه اندازی کرد و یک هواپیمای خطوط هوایی مغرب به سمت تل آویو به پرواز درآمد.

این هواپیما همچنین شامل هیئتی از تجار مغربی بود. بر اساس آنچه شرکت خطوط پادشاهی مغرب در بیانیه‌ای اعلام کرده، هدف از راه اندازی این خط، تسهیل در حمل و نقل بین دو کشور برای همه مسافران و تاجران مغربی است.

انتظار می‌رفت اواخر سال گذشته این مسیر هوایی مستقیم میان مغرب و فلسطین اشغالی افتتاح شود، اما به دلیل بسته شدن مرزها در پی همه گیری کرونا به تعویق افتاد. این مسیر هوایی شامل چهار سفر در هفته است.

خطوط هوایی مغرب اعلام کرد که افتتاح خط جدید در پاسخ به خواسته جامعه مغربی‌های مقیم فلسطین اشغالی است که روابط قوی و محکمی با کشور اصلی خود دارند.

شرکت خطوط هوایی رژیم صهیونیستی هم اواخر ژوئیه خط مستقیمی به سمت مغرب راه اندازی کرد، اما پروازها به دلیل بسته شدن مرزها متوقف شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی دبیرکل سازمان ملل با وزیرخارجه پاکستان درباره مذاکرات اسلام‌آباد


دعوت ایران از رئیس شورای اروپا برای به رسمیت شناختن واقعیت‌های جنگ تحمیلی


محکومیت حملات رژیم اسرائیل به لبنان از سوی ۱۸ کشور عمدتاً اروپایی


گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد


پاسخ قاطع ایران به ادعاهای بی‌اساس امارات در آیمو


نمایندگی ایران در وین: ادعای تمایل تهران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد


هشدار صندوق بین المللی پول درباره رکود اقتصادی در جهان


تقدیم مدال طلای قهرمانی تکواندو نوجوانان جهان به شهدای مدرسه میناب


اذعان رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۱۰ نظامی در بنت جبیل