با صدور بیانیه ای؛

تاکید چارچوب هماهنگی شیعیان عراق بر عدم استفاده از خاک عراق برای حمله به کشورهای همسایه

دوشنبه 23 اسفند 1400
09:39
 تاکید چارچوب هماهنگی شیعیان عراق بر عدم استفاده از خاک عراق برای حمله به کشورهای همسایه چارچوب هماهنگی شیعیان عراق امروز دوشنبه با اشاره حمله موشکی به اربیل بر ضرورت جلوگیری از استفاده از خاک عراق برای حمله به کشورهای همسایه تأکید کرد.

العالم - عراق

چارچوب هماهنگی شیعیان عراق با صدور بیانیه ای گفت که "رهبران این تشکل در نشست امروز دوشنبه خود بر ادامه گفتگوهای سیاسی برای تکمیل تفاهمنامه های لازم برای تشکیل دولت خدمت ملی و حفاظ از حقوق بزرگترین گروه اجتماعی و دیگر گروه های اجتماعی محترم تأکید کردند".

شرکت کنندگان در این جلسه در این بیانیه تصریح کردند که "شهر اربیل هدف موشکی قرار گرفته و این موشک به منطقه ای اصابت کرده است که داستان های مختلفی درباره ماهیت واقعی آن روایت می شود". در این بیانیه همچنین تصریح شده است که حاضران در این جلسه خواستار توضیحات هر چه سریعتر مقامات ذی ربط و تشکیل کمیته های حقیقت یاب پارلمانی و دولتی برای بررسی این موضوع و جلوگیری از استفاده از خاک عراق برای حمله به کشورهای همسایه شده و تأکید کردند که نباید به هیچ طرف و گروهی اجازه داد که به هر بهانه ای حاکمیت و تمامیت ارضی عراق را نقض کنند همچنین باید همه روزنه های مداخله خارجی در امور داخلی عراق بسته شود.

در این بیانیه آمده است: "حاضران در این جلسه اعدام بیش از 40 تن از شهروندان شیعه قطیف در عربستان را محکوم کرده و گفتند که این جنایات با اصول همه ادیان آسمانی و قوانین و منشورهای بین المللی حقوق بشر منافات دارد".

0% ...

آخرین اخبار

رد اتهام‌زنی بی‌مبنای کره‌جنوبی علیه ایران/هشدار سفیر درباره عملیات پرچم دروغین


عبور ۲۳ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه در شبانه روز گذشته


جنگ علیه ایران، پنتاگون را فرسوده و آمادگی ارتش آمریکا را کاهش داده است +فیلم


تاکید تهران و اسلام آباد بر تقویت مناسبات اقتصادی و حمایت از روندهای دیپلماتیک


ایران در آماده‌باش کامل؛ ترامپ در منگنه عقب‌نشینی و فشار داخلی + فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه در باره خاتمه جنگ


ترامپ ادعاهای خود را درباره توافق احتمالی با ایران تکرار کرد/ به زودی برای پایان دادن به درگیری به توافق خواهیم رسید/ گاف تازه ترامپ/ ترامپ عمان را هم تهدید کرد


عراقچی با وزیر امور خارجه نیوزلند گفت‌وگو کرد


رسانه‌های عبری: خلع سلاح حزب‌الله هدفی غیرواقع‌بینانه است


تلفات اسرائیل در لبنان/ تداوم بمباران شدید جنوب لبنان/ هشدار صهیونیست‌ها برای تخلیه شهر «صور»