واکنش رئیسی به اعدام ۸۱ نفر در عربستان| سکوت و بی‌عملی کشورهای مدعی حقوق بشر به اعدام بی‌گناهان محکوم است

دوشنبه 23 اسفند 1400
16:31
واکنش رئیسی به اعدام ۸۱ نفر در عربستان| سکوت و بی‌عملی کشورهای مدعی حقوق بشر به اعدام بی‌گناهان محکوم است رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت توجه شایسته به مسائل و موضوعات مربوط به جوانان و خارج شدن بخش جوانان از سایه بخش ورزش در وزارتخانه مربوطه اظهار داشت: ترجیح دولت این است که بدون ایجاد ساختار جدید، ساز و کاری چابک و کارآمد مثل «سازمان ملی جوانان» فعال شود که مسائل و نیازهای جوانان را در عرصه‌های مختلف پیگیری کند.

العالم _ ایران / سیاسی

آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی روز دوشنبه در جلسه شورای‌عالی جوانان با تبریک سالروز ولادت حضرت علی‌اکبر (ع) و روز جوان گفت: نامگذاری این مناسبت به عنوان روز جوان انتخاب و اقدام بسیار شایسته‌ای بوده است چرا که حضرت علی‌اکبر (ع) بهترین الگو برای جوانان در زمینه بصیرت، ایمان، روحیه ایستادگی، ولایتمداری و دفاع از حریم دین و ارزش‌های الهی است.

رئیس جمهور با تشکر از دست‌اندرکاران برگزاری این جلسه افزود: وزارت ورزش و جوانان در حوزه جوانان نیز ماموریت‌های بسیار مهمی دارد که متاسفانه مسائل مربوط به ورزش تا حدود زیادی بر این بخش سایه انداخته است.

رئیسی با اشاره به اینکه مسائل مربوط به جوانان طیف وسیعی از حوزه‌ها از اشتغال، مسکن، ازدواج تا دانش‌افزایی، مهارت‌آموزی و ورزش برای سلامت جسمی را شامل می‌شود، اظهار داشت: شناسایی و بالفعل کردن استعدادهای جوانان در مسیر توانمندسازی آنان، سامان دادن ارتباط جوانان با سطوح مختلف حکمرانی و حمایت و هدایت جوانان در مسیر نقش‌آفرینی سازنده اجتماعی نیز از جمله دیگر مسائل مربوط به این بخش از جمعیت کشور است که باید به شکل مناسبی سامان داده شود.

رئیس جمهور تصریح کرد: باید یک ساختار چابک و کارآمد، با لحاظ ماموریت‌های تعریف شده برای تامین نیازها و تحقق مطالبات جوانان ایجاد شود تا به شکلی واقعی و نه شعاری و نمایشی پیگیر مسائل جوانان باشد؛ ساختاری که بتواند ماموریت‌های مختلف تعریف شده در ساحت‌های متنوع را پیگیری کند.

آیت‌الله رئیسی خاطرنشان کرد: ترجیح دولت بر این است که این ساز و کار، بدون ایجاد یک ساختار جدید که نیاز به فرآیند قانون‌گذاری دارد، با تدوین آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های لازم در دولت در کوتاه‌ترین زمان به سرانجام برسد. فعال کردن سازمان ملی جوانان یکی از بهترین گزینه‌ها برای تحقق این هدف است.

رئیس جمهور همچنین از پیشنهاد تشکیل شورای مشورتی جوانان در سطوح مختلف نهادها و دستگاه‌ها استقبال کرد و گفت: ایجاد یک باشگاه حکمرانی مدیران جوان مومن انقلابی می‌تواند محملی برای همفکری و هم‌افزایی جوانان باانگیزه و خلاق در راستای کمک فکری به مدیران باشد. تشکیل این شورا و باشگاه می‌تواند بهترین راهکار برای سامان دادن ارتباط جوانان و به ویژه جوانان مومن انقلابی با سطوح مختلف حاکمیت باشد.

رئیسی با بیان اینکه هیچ‌گاه از طرف مشورت قرار دادن جوانان زیان نکرده‌ایم، بلکه شهامت و شجاعت آنان ایده‌های خلاقانه و کارگشایی نیز در اختیار ما قرار داده است، تصریح کرد: امام راحل و مقام معظم رهبری بهترین الگوها در زمینه بهره‌گیری از ظرفیت‌های جوانان کشور هستند و همه مسئولان باید از ایشان در این زمینه پیروی کنند.

رئیس جمهور همچنین درخصوص اعدام‌ بی‌گناهان خاطر نشان کرد: اعمال استاندارد‌های دوگانه کشورهای غربی و استفاده ابزاری از مفهوم حقوق انسان، و همچنین سکوت و بی‌عملی کشورهای مدعی حقوق بشر به این‌گونه اقدامات، محکوم است و نشانه‌ای از دورویی این کشورها در بهره‌برداری سیاسی از مفهوم حقوق بشر برای مطامع سیاسی خود و علیه دولت‌های مستقل است.

آیت‌الله رئیسی افزود: سازمان‌های بین‌المللی و رسانه‌های آزاد و نهادهای ذیربط باید سکوت خود را بشکنند.

0% ...

آخرین اخبار

حماس شهادت «محمد عوده» فرمانده گردان‌های شهید عزالدین القسام را تایید کرد


غریب‌آبادی: مدعیان غربی حقوق بین‌الملل، قواعدی را اجرا کنند که شعار آن را سر می دهند


پزشکیان: میدان اصلی تقابل امروز، جنگ اقتصادی و تاب‌آوری معیشتی کشور است


افشای دستورکار دشمن با تمرکز روی ۷ محور برای ضربه به کشور


سید عمار حکیم در نماز عید قربان: منطقه به گفتگو و دوری از تنش نیاز دارد + عکس


حمایت از فلسطین و نمایش وحدت در آیین‌های میلیونی عید قربان در پاکستان + عکس


روزنامه انگلیسی: حتی یک دلار به صندوق ترامپ برای بازسازی غزه کمک نشده است


اهالی غزه عید سعید قربان را در کنار ویرانه‌های مساجد اقامه کردند + عکس


فراخوان «هیئت علمای فلسطین – لبنان» برای حمایت فوری از مسجدالاقصی و مردم غزه


رسانه صهیونیست: شرکت‌های هواپیمایی امارات جای خالی ایرلاین‌های اسرائیلی را پر کرده اند