توسط اطلاعات سپاه؛

یک تیم خرابکاری در تأسیسات فردو منهدم شد + فیلم

دوشنبه 23 اسفند 1400
21:16
یک تیم خرابکاری در تأسیسات فردو توسط اطلاعات سپاه منهدم شد.

العالم _ ایران / سیاسی

یک تیم خرابکاری که در تلاش برای خرابکاری در تأسیسات فردو بودند توسط اطلاعات سپاه منهدم شد.

شبکه‌ای که قصد خرابکاری در تاسیسات هسته‌ای فردو را داشت از سوی سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دستگیر شدند.

افسران اطلاعاتی رژیم صهیونیستی که تلاش می‌کنند به یکی از کارمندان بخش IR6 تاسیسات هسته‌ای فردو نزدیک شوند، برای این کار نخست یکی از همسایگان این کارمند را جذب کرده و دادن پول نقد و خریدن لب‌تاپ، توکن و موبایل در مدت کوتاهی نحوه ارتباط‌گیری امن را به این فرد نشان می‌دهند.

سپس به کارمند تاسیسات برای جمع‌آوری اطلاعات نزدیک می‌شوند و تمامی دستمزدها به صورت نقدی و ارز دیجیتال رد و بدل می‌شود تا ردی از آن باقی نماند.

افسر جاسوسی اسرائیل در پوشش یک شرکت هنگ‌کنگی و با کمک فرد واسط با کارمند فردو ارتباط می‌گیرد و در این ارتباط سفارش نرم‌افزاری می‌دهد و مرحله به مرحله به این مسئول نزدیک می‌شود.

این فرد که پس از آگاهی از هویت فرد جاسوس به همکاری خود با او ادامه می‌دهد، غافل از این بوده که تمامی این مراحل در تور اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه بوده است.

فرماندهی سپاه هسته‌ای با همکاری فرماندهی ضدجاسوسی سازمان اطلاعات سپاه توانست مانع یکی از خرابکاری‌های بزرگ در تاسیسات هسته‌ای کشور شود چراکه این شبکه تلاش داشت تا قبل از تعطیلات نوروز اقدامات خود را عملی کند.

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


یک مقام مسئول در استان خوزستان ایران: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


محمدجواد لاریجانی: مدیریت کامل تنگه هرمز با ماست و در این موضوع حتی یک میلی‌متر هم نباید عقب‌نشینی کنیم.


مقاومت اسلامی عراق: عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی خیانت بزرگی است، چه زیر چتر توافق ابراهیم باشد و چه تحت هر نام دیگری.


حمله پهپادی به مقر تروریست‌های تجزیه‌طلب در «سلیمانیه» عراق


سازمان انرژی اتمی ایران: ادعای حمله به نیروگاه بوشهر صحت ندارد


ارتش اشغالگر برای کنترل بر ارتفاعات جولان اشغالی، گاو استخدام می‌کند!+فیلم