هشدار حماس درباره «راه حل های اقتصادی امریکا» و درخواست مقابله با آن

پنج‌شنبه 26 اسفند 1400
19:44
هشدار حماس درباره «راه حل های اقتصادی امریکا» و درخواست مقابله با آن جنبش مقاومت اسلامی (حماس) درباره خطرات ادامه تبلیغ دولت آمریکا برای آنچه «راه حل های اقتصادی» برای موضوع فلسطین نامیده می شود، هشدار داد و از اقشار ملت فلسطین و گروه های فلسطینی خواست که این موضع را رد و آنرا محکوم کنند.

العالم فلسطین اشغالی

«فوزی برهوم» سخنگوی حماس امروز در گفتگوی مطبوعاتی گفت: جنبش حماس، «راه حل های اقتصادی امریکا» را ابزاری برای اجرای طرح های آشکار شده خود به منظور دور زدن و نادیده گرفتن حقوق مشروع ملت فلسطین می داند.

برهوم افزود: حماس با نگرانی بسیار ،‌ نشست اخیر را که سفارت امریکا با حضور کارگزاران فلسطینی و اسراییلی و به منظور اراٰیه برخی تسهیلات و امتیازهای اقتصادی برگزار کرد، دنبال کرد.

وی تاکید کرد : هدف از این اقدامات تقویت اشغالگری و سلطه رژیم اشغالگر بر سرزمین و سرنوشت ملت فلسطین است.

سخنگوی جنبش حماس درباره خطرات تدوام چنین دیدارهایی هشدار داد و تاکید کرد چنین تلاش هایی هرگز نخواهد توانست که ملت فلسطین را از پایبندی به حقوق ملی مشروع خود منصرف و دلسرد کند.

برهوم از اقشار مختلف فلسطین و گروه های مختلف فلسطینی خواست تا این سیاست اشتباه را رد و آنرا محکوم کنند و مقاومت را به عنوان راه کاری جدی وکارآمد در مقابله با طرح های دشمنان درپیش گیرند.

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد