نگرانی رژیم صهیونیستی از حملات تلافی‌جویانه به عربستان سعودی

يکشنبه 7 فروردين 1401
04:05
نگرانی رژیم صهیونیستی از حملات تلافی‌جویانه به عربستان سعودی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از حملات تلافی‌جویانه انصارالله یمن به عربستان سعودی ابراز ناراحتی کرده است.

العالم - فلسطین اشغالی

«نفتالی بنت»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه شنبه طی پیامی در توییتر با عربستان سعودی بابت حمله تلافی‌جویانه انصارالله یمن به این کشور ابراز همدردی کرده است.

حساب رسمی نفتالی بنت در توییتر، با تکرار ادعاهای بی‌اساس نوشته است: «اسرائیل در خصوص حمله‌ی وحشتناکِ حوثی‌هایِ تحتِ حمایت ایران اندوه خودش را به عربستان سعودی ابراز می‌کند. این حمله گواه دیگری است که نشان می‌دهد ستیزه‌جویی منطقه‌ای ایران هیچ مرزی نمی‌شناسد و نگرانی‌ها درباره خروج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فهرست FTO را تقویت می‌کند.»

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن شامگاه جمعه از انجام عملیات سوم «شکست محاصره» علیه عربستان سعودی خبر داد. شبکه «المیادین» بامداد شنبه به تشریح جزئیاتی از عملیات موشکی بزرگ نیروهای یمنی در عمق خاک عربستان سعودی و علیه پالایشگاه نفت آرامکو در جده پرداخت.

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. از زمان آغاز این حملات ده‌ها هزار غیرنظامی یمنی شهید و زخمی شده‎اند.

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. بیش از ۷۵ درصد جمعیت یمن در حال حاضر نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، میلیون‌ها نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


رژیم اشغالگر باب آوارگی فلسطینیان از کرانه باختری را گشوده است


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد


ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!


پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان


تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم


عراقچی: اقدام «فرصت‌طلب مستقر در کی‌یف» نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند