شهید "رعد حازم"، متخصص کامپیوتر و عامل وحشت در تل آویو

جمعه 19 فروردين 1401
20:43
شهید از اردوگاه جنین، قهرمان جدیدی به عرصه ظهور رسید تا پرچم شکوه و افتخار را در سرزمین اشغالی فلسطین به اهتزاز درآورد.

العالم - فلسطین اشغالی

شهید قهرمان "رعد فتحی حازم" 29 ساله، مجری عملیات قهرمانانه تل آویو است که در آن 15 شهرک نشین کشته و زخمی شدند.

حازم سحرگاه امروز اولین جمعه ماه مبارک رمضان، پس از اقامه نماز صبح، در مسجدی در شهر اشغالی یافا، ساعاتی پس از اجرای عملیات خیابان دیزنکوف در قلب تل آویو، به شهادت رسید.

زندانی آزاده "فتحی حازم" پدر شهید رعد گفت: پسرش "رعد" جوانی خوش اخلاق، بردبار، نمازگزار، روزه دار، دارای اخلاق پسندیده، پرهیزگار، و خوش رفتار نسبت به پدر و مادر بود.

وی با اشاره به تخصص فرزندش در زمینه کامپیوتر، فناوری و اطلاعات، از او به عنوان «نابغه» و فردی دارای هوش سرشار یاد کرد.

پدر شهید با اشاره به اینکه آخرین بار، چند روز پیش او را سر سفره افطار ملاقات کرده، گفت: امروز بعد از نماز صبح در حال خروج از مسجد یافا ، با زبان روزه به شهادت رسید. پدر رعد افزود: مردم ما خواهان آزادی هستند، و می خواهند بدون ترس در مسجدالاقصی نماز بخوانند و سجده کردن در این مسجد بی ترس و دلهره باشد و بدون نیاز به صدور جواز کار، بتوانند به دور از خواری و خفت در مقابل صهیونیست ها، به راحتی کار کنند. او ابراز کرد که به پیروزی و آزادی قریب الوقوع ایمان دارد و اردوگاه جنین، سرچشمه مقاومت مردانی است که جان خود را در راه خدا فدا می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

استقبال قاهره از تعلیق ماجراجویی آمریکا در تنگه هرمز


ابومرزوق: رئیس حماس به زودی انتخاب می شود


تأکید رهبران عمان و مصر بر تقویت دیپلماسی در مذاکرات ایران و آمریکا


عراقچی: چین اعتقاد دارد ایران پس از جنگ با پیش از آن، متفاوت است


دستور رئیس‌جمهور به وزیر دادگستری برای برخورد جدی با گرانفروشی و احتکار


معاون اجرایی ارتش: سبد اهداف نیروهای مسلح توسط شهید سپهبد موسوی تعریف شده بود


نیروی دریایی سپاه: با پایان تهدیدها، عبور ایمن از تنگه هرمز فراهم می‌شود


رونمایی از سامانه ضدپهپادی جدید در ناوهای جنگی ارتش چین


اشپیگل: ترامپ به دنبال فریب افکار عمومی است


خوش‌بینی نخست‌وزیر پاکستان به روند دیپلماسی پس از عقب نشینی ترامپ