گفتگوی تلفنی امیر عبداللهیان با وزیر خارجه امارات/ رژیم صهیونیستی ریشه ناامنی در منطقه است

شنبه 20 فروردين 1401
15:45
گفتگوی تلفنی امیر عبداللهیان با وزیر خارجه امارات/ رژیم صهیونیستی ریشه ناامنی در منطقه است وزیر امور خارجه کشورمان در تماس تلفنی با همتای اماراتی خود در خصوص مسائل دوجانبه، منطقه ای و بین المللی از جمله سوریه، تحولات در سرزمین های اشغالی و مذاکرات وین گفتگو و تبادل نظر کرد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در گفت و گو با شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان وزیر امور خارجه امارات متحده عربی ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان به دولت و ملت امارات، روابط دو جانبه را رو به پیشرفت توصیف و اظهار داشت، دیدار و رایزنی‌های خوبی میان مقامات دو کشور برقرار شده است.

امیر عبداللهیان فعال شدن کمیته های روابط دو جانبه در موضوعات مورد توافق و تبادل هیئت ها را در تقویت و بسط مناسبات دو جانبه موثر دانست.

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: هیچ محدودیتی برای توسعه همه جانبه مناسبات وجود ندارد.

طرفين بر اهميت توسعه همكاري هاي بخش خصوصی تاکید کردند.

امیر عبداللهیان همچنین در خصوص بحران یمن ، از برقراری آتش بس موقت در یمن استقبال و ابراز امیدواری کرد شاهد لغو کامل محاصره انسانی یمن و برقراری مذاکرات سیاسی همه طرفهای یمنی باشیم.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به مشترکات دو کشور افزود: ما جز خیر و امنیت و پیشرفت برای همسایگان ، منطقه و امارات نمی خواهیم اما صهیونیست ها ریشه نا امنی در منطقه بوده و هستند.

امیرعبداللهیان حضور رژیم صهیونیستی در منطقه را تهدیدی برای کل کشورهای منطقه دانست و تاکید کرد : باید تلاش کرد تا عوامل بحران آفرین نتوانند در منطقه جای پا پیدا نمایند.

شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان وزیر امور خارجه امارات نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن تبریک متقابل ماه پر خیر و برکت رمضان، ابراز امیدواری کرد روابط ریشه دار دو کشور در سال جدید بیش از پیش گسترش یابد.

شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان با اشاره به منافع مشترک دو کشور در توسعه روابط فی مابین در عرصه های مختلف، خواهان بررسی فرصت های همکاری مشترک شد.

وزیر امور خارجه امارات در مورد شرائط جدید منطقه نیز گفت که طی هفته های اخیر شاهد بهبود شرائط در منطقه هستیم و دیدار رئیس جمهور بشار اسد از امارات و برقراری آتش بس موقت در یمن فرصتی برای همه طرفها فراهم کرده است تا از آن برای توسعه و پیشرفت و پرهیز از افزایش تنش بهره برداری نمایند.
وزیر امور خارجه امارات در این گفتگو تاکید کرد، امارات متحده عربی به هیچ طرفی اجازه اقدامات خرابکارانه یا تحریک آمیز از خاک خود بر علیه کشورهای همسایه امارات را نخواهد داد.

0% ...

آخرین اخبار

شمار شهدای غزه به ۷۲هزار و ۷۸۳ نفر رسید


حماس: جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه نقض آشکار توافق‌ها است


تحرکات پشت‌پرده ژنرال آمریکایی در تلاشی برای فشار بر مقاومت عراق


نماینده پارلمان لبنان: سلاح مقاومت ضامن حفاظت از کشور است


مورالس: جهان در حال عبور از هژمونی آمریکا به‌سوی قدرت‌های نوظهور است


هاس: جنگی که اسرائیل دنبالش بود به تضعیف روابطش با آمریکا منجر می‌شود


ترامپ به دنبال پیروزی در کوبا برای لاپوشانی شکست در ایران است


فراکسیون مقاومت لبنان: تحریم‌های آمریکا تجاوز آشکار به حاکمیت لبنان است


«سلام گرینلند!»؛ ترامپ طمع ورزی آمریکا را بی‌پرده فریاد زد


زیاده‌خواهی آمریکا؛ عامل شکست مجدد کنفرانس «NPT»