نجباء: مداخله بیگانگان عامل آشفتگی وضعیت اقتصادی عراق است

سه شنبه 23 فروردين 1401
18:14
نجباء: مداخله بیگانگان عامل آشفتگی وضعیت اقتصادی عراق است رئیس شورای سیاسی جنبش نجباء گفت که کشورهای آمریکا و انگلیس با دخالت‌های خود موجب آشفتگی وضعیت اقتصادی عراق شده‌اند.

العالم - عراق

«علی الاسدی» رئیس شورای سیاسی جنبش مقاومت اسلامی نُجَباء در خصوص تحولات اخیر عراق، دالت بیگانگان را عامل اصلی چنین شرایطی دانست.

او در این باره گفت: «واقعیت حاکی از آن است که ائتلاف انگلیسی ـ آمریکایی به‌ منظور پیشبرد پروژه‌های مخرب خود، شرایطی را رقم زده که اوضاع داخلی عراق نابسامان شود.»

شیخ «علی الاسدی» در تشریح این اقدامات خرابکارانه، ادامه داد: «دشمن گاهی ابزارهایش را برای هتک مقدسات به‌کار می‌گیرد و گاهی جریان‌های انحرافی را به ترویج طرح‌های فتنه، تحریک می‌کند.»

وی ضمن اشاره به آثار نامطلوب مداخله بیگانگان در مسائل اقتصادی عراق که اقشار فرودست را در تنگنای معیشتی قرار داده است، افزود: «هدف از همه اینها، محقق نمودن پروژه‌هایی مانند خط لوله انتقال نفت از بصره به بندر عقبه است؛ طرحی که در دستور کار دولت موقت قرار گرفته و نتیجه‌اش، سرقت از سفره ملت مظلوم می‌باشد.»

رئیس شورای سیاسی نُجَباء در خاتمه با تأکید بر اینکه «مردان مقاومت در کمینگاه نشسته‌اند و اسیر گرداب انحراف نمی‌شوند»، هشدار داد: ما به هیچ‌کس اجازه نمی‌دهیم که حق مردم بی‌پناه را نادیده بگیرد و پروژه‌های غارتگرانه را به مرحله تصویب و اجرا برساند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

اظهارات سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از بازدید از نمایشگاه اشیا به جا مانده از شهدای ناو دنا


امیر جهانشاهی: استقرار نیروهای واکنش سریع در مرزها تهدید تجاوز زمینی دشمن را خنثی کرد


نامزد نخست وزیری بریتانیا متعهد به تغییرات اساسی در اختیارات خود شد + فیلم


آماده‌باش ۳۷ هزار امداگر در مراسم تشییع رهبر شهید/حضور هلال احمر در مراسم عراق


انفجار یک خودرو در بندر اشغالی حیفا+ فیلم


کتاب «برای پدر» اولین هدیه شاعران به محضر امام شهید است+ فیلم


پزشکیان: نقش مردم در حفظ انسجام و ناکام گذاشتن سناریوهای دشمن تعیین‌کننده بود


فراخوان جریان «الوفاء الإسلامی» بحرین برای مشارکت در تشییع نمادین رهبر شهید


اطلاعیه قرارگاه برگزاری آیین وداع و تشییع «آقای شهید ایران» در تهران


بقائی:نیازی به مداخله دیگران درتنگه هرمز نیست/ اقدامی بی‌پاسخ نمی‌ماند