نفتالی بنت: آماده هر سناریوی امنیتی هستیم

جمعه 26 فروردين 1401
15:11
نفتالی بنت: آماده هر سناریوی امنیتی هستیم نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ضمن تاکید بر سرکوب معترضان فلسطینی در مسجدالاقصی، جلسه‌ای را با مقام‌های امنیتی برای بررسی درگیری‌های امروز تشکیل داد.

العالم - فلسطین اشغالی

حجم گسترده‌ای از نظامیان صهیونیست که امروز (جمعه) پس از ورود غیرقانونی به داخل مسجدالاقصی با مقاومت و اعتراض فلسطینی‌ها مواجه شدند، با آنها به‌شدت درگیر شده و تعداد زیادی را مجروح کردند.

«عومِر بار-لِو» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در واکنش به این درگیری‌ها گفت: «ما هیچ علاقه‌ای نداریم که کوه معبد (حرم شریف) به مرکز خشونتی تبدیل شود که به مسلمانان و یهودیان آسیب برسد».

«عوفر گندلمان» سخنگوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز تهدید کرد: «اجازه نمی‌دهیم اغتشاشگران، اوضاع را به‌هم بریزند و نظم عمومی را برهم زنند».

این مقام صهیونیست با هشدار به فلسطینی‌ها برای حفظ نظم عمومی، گفت پلیس اسرائیل در حال متفرق‌کردن «آشوبگران» است.

«نفتالی بنت» نخست‌وزیر این رژیم نیز مدعی شد: «ما برای همه سناریوها آماده هستیم و نیروهای امنیتی اسرائیل آماده انجام هر ماموریتی هستند».

دفتر نخست‌وزیری تل‌آویو در ادامه طی بیانیه‌ای اعلام کرد بنت در حال حاضر مشغول رایزنی‌های امنیتی درباره درگیری‌های مسجدالاقصی است.

پلیس رژیم صهیونیستی نیز ادعا کرد: «عملیات تخلیه نمازگزارانی را که در داخل مسجدالاقصی محاصره شده بودند، کامل و صد نفر از آنها را دستگیر کردیم».

رادیو ارتش این رژیم نیز خبر داد که بازرس پلیس اسرائیل در حال ارزیابی وضعیت ادامه فعالیت نیروهای امنیتی در مسجدالاقصی است.

پیش از این، هلال احمر فلسطین اعلام کرد در پی مقابله جوانان فلسطینی با یورش نظامیان صهیونیست به مسجدالاقصی، حداقل ۱۵۰ فلسطینی مجروح شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود


آمریکا با فروش بنزین زمستانی موافقت کرد


اینستاگرام، صفحهٔ «رواق دارالذکر» را مسدود کرد


سرلشکر وحیدی: دشمنان‌‌هیچ‌گاه‌ از‌ کینه‌توزی‌ علیه‌ این‌ ملت‌‌بزرگ‌ دست‌‌برنمی‌دارند


گزارش خبرنگار العالم درباره اهداف تحریم های جدید آمریکا علیه حزب الله


کرانه باختری در آتش...


تضعیف توافقنامه سازشکارانه دولت لبنان با اشغالگران صهیونیست با افزایش حملات به جنوب لبنان


رئیس مجلس و هیأت پارلمانی همراه وارد تهران شدند


معادله سه گانه یمن در برخورد با عربستان


ابلاغ پیام رهبر انقلاب به مردم عراق در سفر هیئت پارلمانی ایران + فیلم