سفیر تل‌آویو در مسکو: تل آویو آماده میزبانی دیدار پوتین و زلنسکی است

چهارشنبه 31 فروردين 1401
17:55
سفیر تل‌آویو در مسکو: تل آویو آماده میزبانی دیدار پوتین و زلنسکی است سفیر رژیم صهیونیستی در مسکو از آمادگی این رژیم برای میزبانی دیدار احتمالی روسای‌جمهور روسیه و اوکراین خبر داد.

العالم _ اوکراین

«الکساندر بن زوی» سفیر رژیم صهیونیستی در روسیه گفت اسرائیل آمادگی خود را برای میزبانی دیدار احتمالی «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «ولودیمیر زلنسکی» همتای اوکراینی وی تایید می‌کند با این حال، آن‌ دو (پوتین و زلنسکی) باید در این باره تصمیم بگیرند.

وی با بیان این که اسرائیل میزبانی مذاکرات احتمالی بین روسای‌جمهور روسیه و اوکراین را «افتخار بزرگی» می‌داند، گفت: خوشحال خواهیم شد که میزبان چنین نشستی در اورشلیم (قدس اشغالی) باشیم.

این دیپلمات صهیونیست همچنین گفت که آنچه در ترکیه (مذاکرات استانبول) انجام شد، در فلسطین اشغالی هم قابل انجام است و هیأت‌های روسیه و اوکراین می‌توانند در قدس دیدار کنند.

الکساندر بن زوی در ادامه اظهار داشت: «نفتالی بنت» و ولادیمیر پوتین به طور منظم با یکدیگر تماس دارند.

این در حالی است که پیش‌تر وزارت خارجه روسیه رژیم صهیونیستی را به سوء استفاده از مسئله اوکراین برای منحرف کردن تنش‌های اخیر در فلسطین اشغالی متهم کرد.

روسیه به خشونت‌های نظامیان رژیم صهیونیستی در مسجد الاقصی واکنش نشان داده و گفته است: «اسرائیل با نقض قطعنامه‌های متعدد شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل، به اشغال غیرقانونی و الحاق مستمر سرزمین‌های فلسطینی ادامه می‌دهد».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: امیدوارم درگیری مربوط به ایران هرچه زودتر پایان یابد


قرعه کشی جام ملت‌های آسیا؛ ایران در گروه زندگی!


شهید و زخمی شدن 22 شهروند لبنانی در حملات اشغالگران


دیدار السیسی و مکرون؛ قاهره درباره خطرات گسترش تنش‌ در منطقه هشدار داد


نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 و گازوئیل 6 دلاری نشانه پیروزی نیست


اروپا برای تخلیه افراد از کشتی کروز آلوده به هانتاویروس آماده می‌شود


دیدار نواف سلام و احمد الشرع در دمشق؛ تأکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و ثبات منطقه‌ای


اعزام زائران حج با وجود محدودیت‌های پروازی ادامه دارد


حمایت آقای خاص از تیم ملی ایران: آنها شایسته حضور در جام‌جهانی هستند


حملات حزب الله علیه نظامیان رژیم صهیونیستی