حزب الله: حامی مقاومت فلسطین باقی خواهیم ماند

جمعه 9 ارديبهشت 1401
18:28
حزب الله: حامی مقاومت فلسطین باقی خواهیم ماند شیخ نبیل قاووق گفت که حزب الله در حمایت تسلیحاتی از مقاومت فلسطین و انتقال تجارب در جایگاه اول باقی خواهد ماند.

العالم- لبنان

شیخ نبیل قاووق، عضو شورای مرکزی حزب‌الله لبنان تاکید کرد: حزب‌الله پیش و پس از انتخابات و نتایج هرچه که باشد از مقاومت فلسطین حمایت خواهد کرد.

شیخ قاووق با بیان اینکه «محور مقاومت امروز تبدیل به یک ارتش میلیونی برای آزادسازی بیت المقدس شده است و هر روز خود را برای نبرد بزرگی آماده می کند»، خاطرنشان کرد: هدف از «روند عادی سازی» و خیانت نابودی آرمان فلسطین و مشروعیت بخشیدن به اشغالگری اسرائیل است.

وی افزود: ما به عنوان امت اسلامی حق داریم کشورهای عربی عادی سازی را در جنایت هایی که هر روز در الاقصی انجام می شود، شریک جرم بدانیم . وی ادامه داد: آنها هستند که دشمن را به یورش تشویق می کنند. آنان خوار و ذلیل بوده و نماینده عرب های اصیل نیستند بلکه گروههای مقاومت، نماینده عرب های اصیل هستند.

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله با 16 عملیات نسبت به تداوم حملات اسرائیل در لبنان واکنش نشان داد


تاکید رئیس دیوان عالی پاکستان بر توسعه روابط دوستانه و همکاری‌های قضایی با ایران


تداوم اقدامات خصمانه آمریکا علیه گروه‌های مقاومت؛ تحریم ۹ فرد در لبنان


اطلاعات سپاه: غلط بودن فرضیات کاخ سفید درباره ایران اثبات شد


همه کلاس‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی حضوری شد


رایزنی وزرای امور خارجه ایران و اتریش


واکنش پکن به اعمال تحریم‌های اروپا علیه شرکت‌های چینی


تجاوز آمریکا به ایران و پیامد آن برای هند/ توقف اعزام کشتی‌های جدید به خلیج فارس


آلمان به دنبال پایان جنگ علیه ایران/ محوریت دیپلماسی عربی پس از شکست استراتژی واشنگتن


عبور ۳۱ فروند کشتی با هماهنگی نیروی دریایی سپاه از تنگه هرمز