هیئت حماس مجددا به روسیه سفر می کند

شنبه 17 ارديبهشت 1401
15:47
هیئت حماس مجددا به روسیه سفر می کند منابع آگاه در جنبش حماس از سفر مجدد هیئتی از این جنبش به روسیه در ماه آینده خبر دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

این منابع خاطرنشان کردند که هیئتی از این جنبش ماه آینده مجددا به روسیه سفر خواهد کرد.

منابع آگاه در جنبش حماس در گفتگویی اعلام کردند که هیئت بلندپایه حماس که اخیرا به مسکو سفر کرده بود، به خاطر برگزاری دیدارها و نشست‌هایی در الجزایر، مجبور شد به سفر خود به روسیه پایان دهد و این سفر نیمه تمام ماند.

این منابع نتیجه سفر هیئت حماس به مسکو را بسیار مثبت ارزیابی کردند.

المیادین به نقل از برخی منابع دیپلماتیک تاکید کرد که سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه رسما از اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس برای سفر به این کشور در آینده نزدیک دعوت کرده است.

هیأت حماس بامداد چهارشنبه برای انجام گفت وگوهایی مهم با مقامات روسیه وارد مسکو شد. ریاست این هیأت را موسی ابومرزوق نایب رییس دفتر سیاسی حماس در خارج عهده دار بود و فتحی حماد، حسام بدران و نماینده حماس در مسکو نیز وی را همراهی می‌کردند.

بحث و بررسی تحولات جاری در قدس و مسجد الاقصی، اوضاع در سرزمین‌های اشغالی و روابط دو جانبه حماس و روسیه از محورهای اصلی این گفتگوها بود.

سفر قبلی هیأت حماس به مسکو به دسامبر گذشته (شهریور ۱۴۰۰) باز می گردد که مقامات این گروه فلسطینی با مقامات روس دیدار کرده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

تحلیل نشریه آمریکایی؛ پیامد بسته شدن تنگه هرمز بر اقتصاد جهانی


آسیا تایمز: دیدار ترامپ-شی نشانه‌ای از بحران راهبردی آمریکا است


بخشی از اموال «علی کریمی» به نفع مردم توقیف شد


شبهای ایران؛ تبدیل تجمعات شبانه به «فضای تربیتی و فرهنگی» برای کودکان


استارمر: هرگز انگلیس را به جنگ با ایران نمی‌کشانم


واردات کالا از طریق مرز‌های زمینی تسهیل می‌شود


آمریکا مسئول جنایت جنگی ناوچه ایرانی دنا است


شناسایی نخستین موارد ابتلا به هانتا ویروس در آمریکا و فرانسه


ساعی رئیس فدراسیون تکواندو شد


نتانیاهو: من و ترامپ می‌دانستیم سقوط ایران قطعی نیست