سردار فدوی: نیروی دریایی سپاه بیشترین حقارت را به آمریکایی‌ها وارد کرد

پنج‌شنبه 22 ارديبهشت 1401
15:51
سردار فدوی: نیروی دریایی سپاه بیشترین حقارت را به آمریکایی‌ها وارد کرد جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: به دلیل اینکه نیروی دریایی سپاه، بیشترین حقارت را به آمریکایی‌ها واردکرده است، آنها از ایران به دادگاه لاهه شکایت کردند.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

سردار سرتیپ پاسدار علی فدوی امروز (پنج‌شنبه) در آیین تجلیل از اساتید دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله گفت: قدر و عظمت بسیاری در اسلام برای شأن و جایگاه معلمی لحاظ شده است که این نشان می‌دهد همواره و در هر شرایطی و جایگاهی باید قدردان تلاش‌های معلمان و اساتید باشیم.

جانشین فرمانده کل سپاه افزود: ۴۳ سال از عمر انقلاب اسلامی می‌گذرد؛ انقلابی که شاید کسی تصور نمی‌کرد به پیروزی برسد، به همین دلیل از همان روز اول شکل‌‍گیری نطام جمهوری اسلامی ایران، دشمنان جنگ و دعوا را به شکل‌های مختلف علیه مردم کشورمان آغاز کردند؛ اما اکنون در مقایسه با سال‌های اول انقلاب و حتی دو سال قبل قابل مقایسه نیستیم.

وی با اشاره به بالا بودن توان مادی دشمن در قیاس با کشور گفت: اما نتیجه به دلیل اینکه خداوند آن را رقم می‌زند بسیار متفاوت است البته به شرط آن‌که تکالیف تعیین شده از سوی خداوند را به درستی انجام دهیم و این نتیجه را ما در طول این ۴۳ سال عمر انقلاب به دفعات مشاهده کردیم.

فدوی با تاکید بر اینکه توان نظامی آمریکا بر اساس توان دریاپایه است، اضافه کرد: بر اساس قوانین بین‌المللی دریا نوردی شناورها می‌توانند تا ۱۲ مایلی ساحل هر کشوری تردد کنند؛ حال با توجه به این موضوع و اینکه توان دریاپایه آمریکا بالاترین تجلی توان نظامی آن‌ها است؛ اما بیشترین حقارت را هم داشته‌اند که این هم توسط نیروی دریایی سپاه به آن‌ها وارد شده به همین دلیل آن‌ها از ایران به دادگاه لاهه شکایت کردند.

جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به حمایت ۸۷ کشور از رژیم بعث عراق در جنگ تحمیلی گفت: این پشتیبانی برای آن‌ها نتیجه‌ای به دنبال نداشت؛ به عبارت دیگر کار علمی آسان‌تر از کار سخت حضور در میدان جنگ است. از طرفی وقتی توانستیم در جنگ تحمیلی نتایج خیلی خوبی را به دست آوریم، در حوزه علمی به مراتب باید نتایج بهتری کسب کنیم و این توانمندی را داریم.

وی درباره هدفمند کردن پرداخت یارانه توسط دولت خاطرنشان کرد: این کاری که رئیس جمهور کرد باید از زمان ریاست جمهوری هاشمی اجرا می‌شد؛ اما هیچ کدام از دولت‌ها تاکنون جرات انجام آن را نداشتند؛ در حالی که طبق قانون باید این کار صورت می‌گرفت؛ حال اینکه رئیسی انجام داد بواسطه عمل به وعده قرآنی مبنی بر اعتماد به خداوند بود.

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند