قطر از توافق هسته ای با ایران حمایت کرد

پنج‌شنبه 22 ارديبهشت 1401
19:15
قطر از توافق هسته ای با ایران حمایت کرد وزیر امور خارجه قطر گفت که ما از دستیابی به یک توافق هسته ای عادلانه برای همه طرف ها حمایت می کنیم چرا که بازتاب مثبتی بر منطقه خواهد داشت.

العالم ـ آسیا

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر امور خارجه قطر به شبکه تلویزیونی الجزیره گفت: مباحثات ما در تهران روی برقراری ثبات در منطقه و ورود به یک گفت وگوی منطقه ای متمرکز بود.

وی افزود: مذاکرات هسته ای وین در مرحله سرنوشت سازی به سرمی برد و ما بر موضع خود در حمایت از دستیابی به یک توافق تاکید کردیم.

وزیر خارجه قطر که به همراه شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر این کشور به تهران سفر کرده است ، گفت: ما از دستیابی به یک توافق هسته ای عادلانه برای همه طرف ها حمایت می کنیم چرا که بازتاب مثبتی بر منطقه خواهد داشت.

شیخ محمد تصریح کرد: عنصر محوری، گفت وگوی منطقه ای است و توافق هسته ای عنصر کمک کننده برای برقراری ثبات است.

«شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر، ظهر امروز (پنجشنبه) در راس یک هیات بلندپایه سیاسی و اقتصادی به منظور دیدار با مقامات ارشد کشورمان، وارد تهران شد و مورد استقبال محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور قرار گرفت.

سفر امیر قطر در پاسخ به سفر سه ماه پیش آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان به دوحه صورت گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش مشاور سخنگوی وزارت خارجه به تحریم برخی مقامات عراق و جریان مقاومت از سوی آمریکا


حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش