عمان قتل شیرین ابو عاقله را محکوم کرد

پنج‌شنبه 22 ارديبهشت 1401
22:52
عمان قتل شیرین ابو عاقله را محکوم کرد
وزیر خارجه عمان شهادت خبرنگار الجزیره به دست نظامیان صهیونیست را محکوم کرد.

العالم _ جهان اسلام

«بدر البوسعیدی» وزیر خارجه عمان امروز (پنج‌شنبه) شهادت «شیرین ابو عاقله» خبرنگار شبکه الجزیره به دست نظامیان صهیونیست را محکوم کرد.

به نوشته وبگاه الخلیج آنلاین، بدر البوسعیدی به عنوان دومین وزیر خارجه کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس کشته شدن خبرنگار الجزیره را محکوم کرد، اما در پیام کوتاه خود نامی از رژیم صهیونیستی نبرد و به ابراز همدردی با خانواده وی بسنده کرد.

پیش از وی «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر خارجه قطر در اثنای حضور خود در تهران، با محکوم کردن قتل این شیرین ابوعاقله، گفت که مقامات قطری با رام‌الله برای مشخص شدن حقایق در ارتباط است.

وزیر خارجه قطر در سخنان خود تأکید کرد که خبرنگار الجزیره «با شلیک گلوله اشغالگران اسرائیلی» به شهادت رسید.

نظامیان رژیم صهیونیستی دیروز (چهارشنبه) در یورش به منطقه «جنین» در شمال کرانه باختری شیرین ابوعاقله خبرنگار فلسطینی شبکه «الجزیره» را در حالی که جلیقه خبرنگاری به تن داشت، از فاصله ۱۰۰ تا۱۵۰ متری به شهادت رسانده و «علی السمودی» تهیه‌کننده این شبکه را زخمی کردند.

ترور ابوعاقله اولین جنایت رژیم صهیونیستی علیه روزنامه‌نگاران فلسطینی نبود و بر اساس اعلام وزارت اطلاع‌رسانی فلسطین، از انتفاضه دوم فلسطین در سال ۲۰۰۰ تا به امروز ۴۵ روزنامه‌نگار به دست رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

بازدید سرلشکر عبداللهی از تأسیسات زیرزمینی تولید موشک‌


گرما در اروپا حداقل 30 هزار قربانی گرفته است


تجاوزات صهیونیست‌ها به جنوب لبنان؛ از بمباران فسفری تا انفجار منازل + فیلم


تاکید مقامات و فرماندهان ارشد ایران بر تقویت توانمندیهای دفاعی و تهاجمی +فیلم


شمار شهدای لبنان به مرز ۹ هزار نفر رسید


پس از شکست مذاکرات؛ اعلام جنگ گمرکی آمریکا علیه کانادا


غزه؛ روایت تازه از جنایت صهیونیست‌ها علیه زنان و کودکان + فیلم


مقام نظامی رژیم صهیونیستی: جنگ خاموش با ترکیه آغاز شده است


روز جهانی گرامیداشت قربانیان تروریسم با حضور خانواده‌های شهدای ترور برگزار شد


وزارت جنگ آمریکا سردبیر یک روزنامه نظامی را اخراج کرد